Hoe gebruik je een grand foulard op de bank?

Hoe gebruik je een grand foulard op de bank?

Een grand foulard is een kleed om over de bank te leggen. In ons assortiment zijn ze altijd van katoen en uiteraard nooit synthetisch. Is je bank wat versleten maar wil je nog geen nieuwe? Drapeer er een mooie grand foulard over en je bank ziet er weer als nieuw uit. Dit is dus een snelle, praktische en ook mooie manier om je interieur te restylen, de stof van je bank te beschermen tegen huisdieren of om slijtageplekken te verdoezelen. In deze blog leggen we de handige aspecten van een grand foulard haarfijn uit. We hebben een groot assortiment grand foulards in veel verschillende kleuren en patronen. Kies in de webshop van Ookinhetpaars jouw favoriet. De royale katoenen doeken zijn te gebruiken als sprei of grand foulard, maar ook als picknickkleed of zomerlaken. Een heerlijk multifunctionele doek dus.


Groot kleed in de tuin

Multifunctionele plaid, dat is een grand foulard

Sommige stoelen of banken kunnen niet opnieuw worden gestoffeerd (of tegen een zeer hoge prijs). Echt balen dus als je hierop geknoeid hebt met je kop chocolademelk! Gelukkig kun je een grand foulard gebruiken om de vlek te verbergen. En dit is een stuk goedkoper en duurzamer dan een nieuwe bank aanschaffen. Een grand foulard kun je nonchalant over de bank draperen of netjes opgevouwen over de vlek leggen. Bij een hoekbank is het leuk om een deel van de bank te bedekken met de deken, kijk maar naar de collage hieronder. En als je dan toch nog een keer knoeit kun je de plaid gelukkig eenvoudig afnemen en wassen! En natuurlijk ook erg leuk om af te wisselen met plaids, dus in de zomer ga je voor een lichte grand foulard en in de winter kun je gaan voor een donkerdere tint, of ga voor herfstachtig terracotta. Zo geef je jouw huis in een handomdraai een nieuwe look. Uiteraard is een grand foulard ook ideaal voor mensen met kleine kinderen of huisdieren! Een grand foulard is dus gerust multifunctioneel te noemen, wij houden er van! 🙂

Grand Foulard

 

House in Style

Een grand foulard is een dus een soort grote doek die je kunt gebruiken om een bank, fauteuil of bed te bedekken. Op een bed gebruik je ‘m als sprei en geeft het een speels effect maar staat het tegelijkertijd heel netjes. De grand foulards van House in Style zijn zo groot dat ze makkelijk op een eenpersoons gebruikt kunnen worden. Of over het voeteneind van een tweepersoonsbed. Maar ze zijn ook heerlijk als grote plaid voor op de bank. De maat 140 cm bij 260 cm. De spreien zijn gemaakt van katoen dat jacquard geweven is in een wafel patroon. Een mooi fris item in je slaapkamer en zo’n sprei is natuurlijk ook erg praktisch. Als zomerse katoenen deken met alleen een laken eronder en je komt een warme zomer wel door. Een dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. En het hele jaar door gebruik je ‘m als sprei om je slaapkamer mooi aan te kleden. De deken geeft je slaapkamer een opgeruimde en gezellige sfeer.

Shop House in Style

 

Grand foulards van het merk Lantara

Is een grand foulard in een effen tint te saai voor jou? Wat dacht je van een plaid met een patroon. Zo hebben we er verschillende met een ingeweven diamantpatroon in ons assortiment. Hiermee geef je je interieur meteen een speelse look. Gebruik een grand foulard ook eens als speelkleed of picknickkleed. Dit is ideaal wanneer je de kinderen buiten wil laten spelen zonder ze vies te laten worden. Of pak een mand met wat lekkers te eten en drinken en neem ‘m mee de natuur in voor een gezellige picknick. De grand foulards van Lantara zijn er in effen tinten of met patronen, met franjes of met een bies, in felle kleuren of lichte kleuren. Je hebt ruime keuze en er is er altijd wel een die bij je smaak past. Met een grand foulard geef je de niet meer zo mooie bank een upgrade, zorg je voor extra comfort in de slaapkamer of heb je een comfortabel kleed voor buiten. Die je gewoon weer makkelijk kunt wassen als hij vies wordt!


Shop Lantara plaids

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.