Inspiratie voor tuin en balkon

blog inspiratie tuin balkon

Je tuin of balkon zomer klaar maken

De afgelopen periode hebben we weer heerlijk van de zon genoten. Veel mooie dagen gehad met heerlijke temperaturen. En het is morgen officieel zomer. De hoogte tijd om je tuin of balkon om te toveren tot een zomerse relaxplek.

Maar hoe kleed je de tuin of het balkon een beetje gezellig aan? Naast de vaste elementen als het tuinmeubilair en de beplanting, maken accessoires het verschil. Een lantaarn hier, lampjes daar, een opvallende gieter, maar zeker ook met leuke plaids en kussens creëer je een gezellige sfeer. Trek binnen door naar buiten en zet het leven buiten verder voort!

gebreide plaid kussens Knit Factory
Heb je een fijne zithoek of relaxte loungeset? Goede kussens zijn daarbij geen overbodige luxe. Om het rustig te houden, kies je voor neutrale kleuren. Daarnaast fleur je het met kleine kussens in frisse pastelkleuren op en geef je de zithoek een eigen sfeer. Zo kun je heerlijk relaxen en vergeet je bijna dat je in je eigen achtertuin of op je balkon zit!

Naast dat het gewoon heel gezellig staat met leuke kussens en een plaid op de bank, is een plaid nu nog meer dan welkom. De avonden zijn vaak redelijk fris, maar onder een zachte deken is het heerlijk toeven buiten. Kies voor een geweven plaid in dunne zachte katoen, die heerlijk soepel valt. Maar een wollen plaid kan in de zomer ook nog er goed! Wol heeft namelijk de eigenschap dat het warm is in de winter en koel in de zomer. Dus die heerlijke wollen plaid kan gerust mee naar buiten toe! Zo kun je nog een uurtje langer buiten genieten. Bijvoorbeeld met een goed boek en een goed glas wijn.

sprei grand foulard rood
Maak van de tuin een verlengstuk van de woonkamer zodat je optimaal kunt leven en thuis een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Zo ben je niet afhankelijk van het Nederlandse klimaat en kun je, ondanks dat het wat koeler is, toch heerlijk genieten buiten.

kussens Knit FactoryGastblog van Femke Hermans.

Kleur in je interieur magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link