Styling met kleurrijke kussens en warme plaids

styling kleurrijk interieur blog

Kleurrijke kussens en warme plaids

Carolien houdt van interieur en is altijd bezig met de styling van haar huis. Ze fotografeerde voor ons een aantal van onze producten en schreef daar deze enthousiaste blog over: Het is herfst! De bladeren vallen, de dagen worden korter en we zitten lekker binnen. Deze periode is in ieder geval de tijd dat we weer veel binnen zijn. Warme chocolademelk met slagroom, kaneelbiscuitjes erbij, sokken aan, televisie erbij of een goed boek en dommelen op de bank. Voor mij de ultieme herfstavond. Warmte, sfeer, rust en genieten.

Bij een ultieme herfstavond hoort voor mij naast ‘warme’ sokken een warme, en vooral ook mooie plaid. Een deken om heerlijk onder weg te kruipen. Beter kan toch niet? En weet je waar voor mij de perfecte plaid vandaan kwam? Bij de webshop Ookinhetpaars. Voor mij favoriet! Weet je waarom? Het is een shop met volop kussens en plaids in alle soorten en maten! In heel veel verschillende kleuren, van okergeel tot roze tot blauw of groen. In de kussens van vierkant tot langwerpig, en plaids in effen tinten zoals rustig grijs tot ruiten of grafische prints. Ook hebben ze veel mooie producten voor de slaapkamer, daar kom ik straks nog op terug. Voor elk wat wils! Zeker het bezoeken waard!

Blauwe deken

Waar ik het liefste onder wegkruip op de bank? Onder een blauwe plaid van wol. Blauw geeft echt een stoer accent op mijn bank naast alle wat zoetere en vrolijkere kleurtjes. Ik dommelde op onze bank heerlijk weg. Op en top relaxed. Ik ben fan!

kleurrijke kussens plaids bank

Kleur met kussens

Naast de alpaca wollen deken mocht ik genieten van wat andere producten uit de webshop van Ookinhetpaars. Zo mocht ik ook genieten van de diverse sierkussens die ze hebben. Het zijn er erg veel dus best lastig een keuze te maken. Je kunt er niet genoeg van hebben. Mijn favoriet zijn de gele kussens die ik graag combineer met de exemplaren die ik zelf al heb. Het geel voegt en vrolijk accent toe aan mijn bank. En superleuk om ze te stylen. Het is zo leuk om kussens op diverse manieren neer te leggen en op steeds weer nieuwe manieren te combineren. Het geeft dan steeds weer een andere sfeer en een nieuw karakter aan je woning. Zo leuk! Ook prachtig zijn de kussens van het merk Klippan.

kussens geel roze

Zoals ik zei Ookinhetpaars heeft ook prachtige producten voor je slaapkamer. Mijn bed kan nog wat aankleding gebruiken zo richting de winter. Dus ik kies voor een fijne, warme deken of sprei. Vooral straks in de winter is een extra laagje heerlijk warm. Ik ben vooral fan van de dekens van Silkeborg Uldspinderi, die gaat echt op mijn verlanglijstje. En tegenwoordig hebben ze zelfs fijne dekbedovertrekken. Heerlijk toch? Ik duik er met plezier ons bed in en slaap als de beste.

kussens plaids kleurrijk slaapkamer

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.