De kussens en plaids van Knit Factory

blog kussens gebreid

De kussens en plaids van Knit Factory

Bij Ookinhetpaars.nl zijn we er trots op dat we de kussens en plaids van Knit Factory in ons assortiment kunnen aanbieden. Knit Factory is een Nederlands bedrijf, alle producten worden ook gewoon in Nederland gemaakt. Dit gebeurt in één van de laatste breifabrieken die Nederland nog heeft. Knit Factory besteedt het werk dus niet uit aan lage lonen landen. Ook worden alle producten met liefde gemaakt en de materialen worden met zorg gekozen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Knit Factory materiaal kussens plaids

Knit Factory past in ieder interieur

De mooie kussens en plaids van Knit Factory voelen zich thuis in ieder interieur. Heb je een strak en hip design en wil je hier rustige tinten aan toevoegen? Dan zijn de producten van Knit Factory ideaal. Kies een mooie plaid voor op de leren bank, een paar mooie kussens voor de moderne fauteuils en je huis ademt gelijk meer sfeer uit.
Ook in een romantische of klassieke inrichting passen deze mooie woonaccessoires prima. De neutrale en rustige kleuren geven je interieur een warme sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Knit Factory kussens en plaids

De kussens en plaids zijn vormvast en kleurecht

Knit Factory maakt uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke materialen. Hierdoor zijn deze plaids en kussens zeer duurzaam. Ook na intensief gebruik en wassen zal je merken dat de vorm en kleur nog als nieuw zijn. Deze duurzaamheid wordt alleen bereikt door gebruik te maken van wol en katoen die aan de hoogste eisen voldoen. Knit Factory levert dan ook een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

kussens plaids Knit Factory

Verwen jezelf met een kussen of plaid

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie van Knit Factory? Als je kiest voor duurzaam en authentiek dan zijn deze artikelen echt wat voor jou. Zeker weten dat onze collectie van Knit Factory producten bevat die je aanspreken en waarvan je al voor je ziet dat je ze in je interieur kunt gebruiken. Neem dus snel een kijkje. Wedden dat je verliefd wordt op de mooie kussens of misschien op zo’n heerlijk warme woonplaid die niet alleen mooi staat op de bank maar ook nog eens heerlijk warm is? Verwen jezelf met het mooiste en het beste en bestel vandaag nog jouw favoriete product.

Dit merk is niet langer verkrijgbaar in onze webshop.Kijk hier voor onze gebreide plaids.

 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.