Onze lente plaids

blog plaids voor de lente

Een onmisbaar item in de lente: een fijne plaid

Heerlijk het is lente. De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog en ik heb al een paar keer lekker buiten gezeten. Maar natuurlijk is het soms nog best fris. Dan is een fijne warme plaid een uitkomst. Hierdoor kunnen we langer buiten zitten en extra genieten van de lange lentedagen.

plaids roze lente

roze plaids

Kruip lekker warm onder een plaid

Zie je ook steeds warme plaids of dekentjes over de terrasstoelen liggen als je door de stad loopt? Niet gek natuurlijk want zo’n dekentje geeft precies de extra warmte die we juist in de lente goed kunnen gebruiken. En natuurlijk passen we het idee van het terras in de stad thuis ook toe. Hiervoor is een mand gevuld met wat plaids ideaal. Je pakt er snel een mooie uit zodat je lekker buiten op je terras of veranda in het lentezonnetje kunt zitten. Gebruik je ze buiten niet, dan doen je fijne plaids natuurlijk dienst als warm dekentje binnen op je bank. Kruip lekker weg op de bank onder een warm plaid met een fijn tijdschrift en  een kop thee. Huisgenoten en huisdieren erbij en de gezelligheid is compleet.

plaid grijs lente buiten

Multifunctioneel in gebruik

Ook buitenshuis kun je niet zonder een plaid. Gebruik ze bijvoorbeeld als reisdeken. Heerlijk als je op voorjaarsvakantie gaat. Tijdens de lange tocht kunnen de kids op de achterbank even wegdoezelen onder zo’n fijne deken. En op je reisbestemming kleed je je vakantiehuis extra gezellig aan met jouw favoriete kleur plaids.
En wat dacht je van een picknickkleed? Op warme dagen is het ideaal om een stuk te gaan fietsen en dan lekker te pauzeren met je eigen broodjes en lekkere hapjes.

picknickkleed
foto: Luke Porter

Welke plaid kies je in de lente?

In ons assortiment vind je plaids in allerlei kleuren. Uiteraard kies je een exemplaar die het beste past bij jouw interieur en jouw terras of veranda. Ga je voor een neutrale kleur zoals een grijze plaid of kies je voor een zonnige lente touch met bijvoorbeeld een gele plaid? En dan natuurlijk het materiaal. Waarbij je in de herfst en winter meer denkt aan wol, komen in het voorjaar de katoenen exemplaren om de hoek kijken. Ook hier kun je kiezen voor je eigen kleur. Een tip is om eens te kiezen voor een extra groot exemplaar. Deze kun je dan ook nog als sprei gebruiken op je bed.

plaid geel buiten
 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link