Je slaapkamer in hotelsfeer

blog slaapkamer hotelsfeer dekbedovertrek beige linnen

Een slaapkamer in hotelsfeer

Sommige mensen houden van knus en gezellig. Die willen een slaapkamer waar ze stiekem hun vertrouwde teddybeer uit hun kindertijd gewoon op de hoek van het bed kunnen leggen. Maar er zijn ook mensen die van strak design houden. Van knisperend witte lakens zoals je die tegenkomt in luxe hotels. Van die bedden die het lekkerst slapen als ze fris zijn opgemaakt. Voor deze laatste groep heeft Ookinhetpaars.nl alles in huis om van de slaapkamer iets moois te maken. Misschien run je wel een comfortabele Bed & Breakfast met enkele kamers en ben je op zoek naar nieuwe stoffen voor de inrichting. Dan kun je in onze webshop je hart ophalen! Want een slaapkamer in hotelsfeer creëer je in een handomdraai. Ga bijvoorbeeld voor plaids in de kleur grijs of antractiet, combineer het geheel met houten accessoires en je hebt direct een rustige slaapkamer gecreëerd waarin je een heerlijke nachtrust zal hebben.

Grijs staat chic

Een fris opgemaakt bed met mooie stoffen

Lekker slapen doe je op een lekker opgemaakt met stoffen van goede kwaliteit. Daarom hebben we alleen het beste in onze webshop. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze kussens en plaids van het merk Moyha. De kussens en spreien zijn gemaakt van wol, katoen of 100% wolvilt. Wolvilt is een textielsoort die wordt gemaakt door de vezels van scheerwol samen te persen. Wolvilt is een duurzaam en elastisch materiaal. Het ademt en isoleert goed, stoot water en vuil af, dempt geluid, is brandveilig en behoudt zijn kleur, waardoor een product van wolvilt er lang mooi uit blijft zien. Moyha maakt ook prachtige beddenspreien. Omdat dit heerlijke materialen zijn, zijn de spreien ook gemaakt van 80% zachte wol en 20% stevige en vormvaste polyester. Met een prachtig opgemaakt bed met producten van Moyha straalt jouw slaapkamer luxe en slaapcomfort uit. Je waant je hiermee echt in een hotel!

Geef een hotellook aan je slaapkamer

Heerlijk slapen onder een plaid van House in Style

Van het Nederlandse merk House in Style hebben we prachtige kussens en plaids in het assortiment. Dit Nederlandse topmerk werkt uitsluitend met de beste natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Een heerlijke plaid die gewoon in de machine kan worden gewassen en jarenlang mooi blijft.  Het merk House in Style staat voor passie voor mooie stoffen met daarnaast oog voor het milieu en duurzaamheid. De materialen zijn zoveel mogelijk ecologisch geproduceerd. Het is een merk dat staat voor een stijlvolle aankleding van je woonkamer met oog voor detail en kwaliteit, precies zo gestyled zoals in een goed hotel.

Shop mooie blauwe plaids voor de hotellook

 

Geniet van een heerlijke nachtrust

In een lichte en frisse slaapkamer geniet je van een heerlijke ontspannen nachtrust. Wil je toch wat kleur in de slaapkamer? Geen probleem. Fleur het bed op met één van onze mooie spreien in de kleur groen, bijvoorbeeld die van het merk Moyha. prachtige wolvilt in verschillende tinten grijs of taupe. Ook dat draagt weer bij aan de luxe hotelsfeer. Of leg er tijdens de koude wintermaanden een mooie wollen deken op voor extra warmte. In roomwit of een beige of taupe tint. Deze neutrale tinten kun je immers eindeloos combineren. Natuurlijk is het toevoegen van wat kussens op bed een must. Laat je inspireren in onze webwinkel voor het inrichten van je slaapkamer of die van je gasten.

Ga voor rustgevend groen

We hopen dat we je inspiratie hebben gegeven voor een slaapkamer in een luxe hotelsfeer. met de luxe van een hotel maar natuurlijk wel met het persoonlijke van jouw eigen stijl en sfeer.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.