Het perfecte strandlaken op meerdere punten

strandlaken kopen Buvanha

Of je nu een dagje lekker gaat relaxen aan het strand of aan een meertje. Met de strandlakens van recycled materiaal van Buvanha zit je altijd goed. Door het kopen van een Buvanha strandlaken kun je lekker stijlvol én duurzaam relaxen!

Een strandlaken waar het zand zo vanaf schuift

De strandlakens zijn gemaakt van een speciaal ontwikkelde PUW+ vezel ((premium gerecycled gewaffeld microvezel). Deze bestaat voor 45% uit gerecyclede plastic flessen, dat zijn maar liefst 12 PET flesjes per strandlaken! Dit type microvezel is lekker zacht, antibacterieel en extreem absorberend. En niet geheel onbelangrijk, de handdoeken drogen hierdoor ook in een mum van tijd. Het materiaal is dichtgeweven en daardoor schuift het zand er dus zo makkelijk van af. Wel zo fijn dat na je stranddagje niet je hele tas, auto of huis onder het zand zit. Dat is wat ons betreft echt een groot pluspunt van dit type strandlaken.

Lekker duurzaam doen met je nieuwe strandlaken

Het feit dat de strandlakens van Buvanha gerecycled zijn is niet alleen goed voor het milieu, maar ook heel praktisch. Hierdoor drogen ze namelijk twee keer zo snel als exemplaren van gewoon katoen. Kortom, een duurzaam, stijlvol én praktisch item; wat wil je nog meer?

Maar hoe groot is dit strandlaken eigenlijk?

De afmetingen van de strandlakens zijn 160 bij 80 centimeter. Een fijn, ruim formaat waar je heerlijk op kunt liggen. Maar ook prefect om lekker om je heen te slaan na een frisse duik in het water. De strandlakens zijn compact op te vouwen, wegen 430 gram per stuk en worden geleverd in een super leuk en handig opbergtasje. Zo neem je ‘m makkelijk mee in je koffer of strandtas, of backpack, als reishanddoek ;-). Zo zie je maar, dit strandlaken is perfect op meerdere punten. Wij hopen dat je nu net zo enthousiast bent over deze strandlakens als wij, wil je nu ook zo’n mooi strandlaken kopen? Klik dan hier.

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.