Wat neem je mee naar een dagje strand?

dagje strand

Wat neem je mee naar een dagje strand?

Het is weer zomer, een perfect seizoen voor een dagje strand. En dan is het natuurlijk wel zo fijn als je er comfortabel bij kan zitten. Wij lichten in deze blog onze fijnste producten uit voor een dagje zon, zee en strand.

Een strandlaken mag natuurlijk niet ontbreken

Met onze extra grote strandlakens maak je van ieder dagje strand een feestje! De kleurrijke prints passen goed bij lekker weer, dus of je nou van verre reizen houdt of gewoon het Hollandse strand opzoekt, deze tropische strandlakens geven je altijd een extra vleugje vakantiegevoel. De strandlakens van Buvanha zijn gemaakt van een speciale microvezel die voor 45% bestaat uit polyester van gerecyclede plastic flessen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook superpraktisch: het strandlaken droogt wel twee keer zo snel als een katoenen exemplaar. Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat het zand er makkelijk weer vanaf glijdt. Nooit meer het halve strand onderin je strandtas dus! Duurzaam, praktisch én stijlvol; wij zijn fan! Buvanha is een jong Nederlands merk dat ontstaan is vanuit de wens om stijlvolle, functionele, comfortabele én verantwoorde reishanddoeken te ontwerpen. Buvanha streeft ernaar dat de handdoeken in 2023 uit 100% gerecyclede materialen bestaan, om te laten zien dat stijl en comfort hand in hand kunnen gaan met duurzame producten.

Multi colour strandlaken van Remember

Daarnaast hebben we ook strandlakens van Remember in het assortiment. Deze strandlakens hebben vrolijke strepen. De multi colour hamam strandlakens zijn gemaakt van 100% katoen en zijn heerlijk zacht. De bovenkant is katoen en heeft het gestreepte patroon. De onderkant van deze strandhanddoek is effen en gemaakt van badstof. Badstof is een heerlijk materiaal om je mee af te drogen, het absorbeert goed het vocht. Het strandlaken heeft een geïntegreerd zakje. Dat is natuurlijk heel handig voor je geld, telefoon of sleutels. Het zakje is afsluitbaar met klittenband. Super handig en praktisch dus. De afmetingen van dit fijne grote strandlaken zijn 170 bij 90 centimeter. Dit is een fijne en lekker grote maat om languit op te liggen. Maar hij is natuurlijk ook erg fijn en lekker van formaat om warm om je heen te slaan na een frisse duik in de zee of het zwembad. Dit fijne gezellige strandlaken is lekker kleurrijk en heeft franjes in dezelfde kleuren. Ook tijdens de lunch bij je favoriete strandtentje neem je ‘m mee en steel je de show.

Van grote katoenen strandlakens tot compacte exemplaren van gerecyclede materialen: ook voor op het strand ben je bij ons aan het goede adres. Zo kun je lekker stijlvol relaxen.

strandlaken dagje strand

Heerlijk picknicken op het strand

Ook voor buiten hebben we mooie kleden. De wollen picknickdekens van Tartan Blanket Company hebben aan de ene kant fijne pure wol en aan de andere kant waterafstotend materiaal. Voor al je outdoor activiteiten. Het zijn picknickdekens in frisse kleuren met verschillende motieven. Je kunt kiezen uit blokken, ruiten, visgraat of strepen. Het formaat is royaal, 140 x 190 cm. Daar kun je zonder problemen met z’n vieren op zitten en dan is er ook nog plaats voor de picknickmand. Als de kinderen op het strand willen spelen hebben ze voldoende ruimte. Deze picknickkleden zijn gemaakt van heerlijk zachte wol aan de ene kant en met een waterafstotende coating aan de andere kant. Een heerlijk picknickkleed in kleurrijke en vrolijke strepen. Een mooi en praktisch picknickkleed is onmisbaar tijdens de lente- en zomermaanden. Strijk neer op het strand met je picknickkleed en een mandje vol snacks en drinken, en genieten maar! Zorgen over nat of koud gras zijn verleden tijd; dit picknickkleed kan goed tegen vocht en is afneembaar. Dus maak je over het mogelijke knoeien van je meegebrachte snacks geen zorgen. Een vochtig doekje erover en je kleed is weer top. Dus ga lekker genieten met een vriendin of je hele gezin.

picknicken op het strand

Met een grand foulard kun je heerlijk relaxen

Een grand foulard is een grote deken van minimaal 140 x 240 cm. Heerlijk om mee te nemen naar het strand dus. Voor een grand foulard raden wij altijd aan om voor katoen te kiezen. Wol kan altijd gaan pillen, ongeacht de kwaliteit. Dat komt door de wrijving. Als je op je grand foulard wil zitten krijg je wrijving dus dan is katoen een veel betere optie. Ook is katoen praktisch omdat je het sneller kunt wassen. En een katoenen grand foulard schuift minder snel weg, al zal je daar op het strand niet veel last van hebben.

De katoenen grand foulards van Bonbini zijn met hun afmeting van 200 x 240 ruim te noemen. De dekens zijn geweven in Turkije op een traditioneel weefgetouw. Door deze traditionele weeftechniek heb je echt een authentiek product. Daardoor kunnen wel kleine verschillen optreden in formaat en kleur. Er kan 5% verschil zitten in de maat. Hij is gemaakt van eco-vriendelijke katoen. Echt een mooie sprei om als plaid te gebruiken tijdens een dagje weg in de natuur of op het strand als strandlaken.

grand foulard

Comfy matraskussen voor je dagje strand

Zit jij liever op een strandstoel dan op een strandlaken? Geen probleem, ook voor stoelen hebben wij heerlijke matraskussens voor net dat beetje extra comfort. De matraskussens zijn uitgevoerd in een zachte tint waarmee je iedere stoel opfleurt. Ze zijn gemaakt van 75% katoen en 25% linnen, en gevuld met een heerlijk comfortabele polyfilling. Doordat de matraskussens doorgestikt gewatteerd zijn, blijft de vulling op zijn plek en zijn de kussen altijd vol en zacht. De kussens zijn lekker dik maar nog altijd flexibel, waardoor je ze ook in je tuinstoel kan gebruiken. Ook zonder stoel zijn deze matraskussens overigens erg comfortabel. Ook te gebruiken op het strand als matras om op te liggen, net wat zachter en meer ondersteuning dan een strandlaken. Kortom, heerlijke matraskussens om op te vertoeven, zowel binnen als buiten, dus laat het mooie weer maar komen.

matraskussen voor op het strand

Wij hopen je geïnspireerd te hebben met leuke kussens en plaids om mee te nemen tijdens een dagje strand. Veel plezier, geniet van de zon en vergeet niet te smeren! 😉

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.