E-book: Alles over de aankleding van je bank 2023

4,50

na aankoop meteen beschikbaar
e-book aankleding bank voorpagina
E-book: Alles over de aankleding van je bank 2023

4,50

Een woonkamer is eigenlijk niet compleet zonder bank. Een plek waar je bovengemiddeld veel in huis doorbrengt. Waar je lekker op wilt kunnen relaxen en soms een dutje op doet. Maar hoe kies je nou de juiste bank voor jouw woning? En hoe kleed je je bank leuk en comfortabel aan? Een bank gaat als het goed is heel wat jaren mee, dus je wilt er niet snel op uitgekeken .

Om de juiste keuze te maken voor de aankleding jouw bank hebben wij een e-book voor je samengesteld. Het stylen van je bank is leuk maar door het aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maar geen zorgen, wij helpen je met ons grote inspiratieboek, 51 pagina’s vol tips en trucs. Zo lees je onder andere over kleurgebruik, materialen, onderhoud, interieurstijlen en seizoenen. Met dit e-book wordt het stylen van je bank een eitje.

 

  • 51 pagina’s inspiratie
  • Welke bank moet ik kiezen?
  • Hoe kleed in mijn bank mooi aan?
  • Tips voor welke materialen je moet kiezen
  • Interieurstylen
  • De seizoenen (inclusief de aankleding met kerst)
  • Een binnenkijker rondom het belangrijkste meubelstuk in de woonkamer: de bank

Je krijgt een PDF met het e-book.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4,50

na aankoop meteen beschikbaar
e-book aankleding bank voorpagina
E-book: Alles over de aankleding van je bank 2023

4,50

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.