Kussen beige, Calm Moment

Kussen beige, Calm Moment

45,-

Op voorraad

1 dag
kussen beige gebreid
Kussen beige, Calm Moment

45,-

  • Beige
  • 70 x 40 cm
  • Katoen, Acryl
  • Moyha
Kleur

Maat kussens

70 x 40 cm

Materiaal

,

Vorm kussens

Beige kussen, gebreid

Beige sierkussen gemaakt van een mix van 53% katoen met 47% acryl. De acryl geeft het kussen zijn vorm en stevigheid. Het katoen is lekker zacht. Dit kussen heeft een zachte beige kleur, Straw genoemd. De kleur van stro dus. Een zachte rustige beige tint. Hij is lekker groot, maar liefst 70 cm lang bij 40 cm breed. Hij is gebreid in een mooi ribbelpatroon. Een heerlijk kussen voor op je bank of als mooie decoratie op je bed. Het beige sierkussen wordt geleverd inclusief vulling (hollowfill gevuld).
Het katoen is recycled. Tijdens het breiproces blijven er losse draden over. Normaal zou dit weggegooid worden. In dit geval worden er van de restjes nieuwe draden gespind. Zo wordt er minder afval geproduceerd.
Het is een heerlijk kussen voor op de bank. Mooi rustig, van uitstekende kwaliteit en heerlijk zacht. Dit beige kussen heeft een maat van 70 cm bij 40 cm.
Dit kussen is een mooi en rustig item in je woonkamer. Prachtig op elke kleur bank. Deze kleur beige kun je mooi combineren met andere natuurljke tinten zoals bruin en wit, maar ook met de andere kleuren uit deze Calm Moment serie.
Het sierkussen is van het merk Moyha. Een mooi merk dat wollen kussens en spreien maakt. Het kleurgebruik van Moyha is rustig en zacht: veel grijstinten, zachte groene kleuren, beige of soms blauw.

Informatie beige kussen

  • Dit beige kussen is gebreid van 53% katoen met 47% acryl.
  • Formaat: 70 cm bij 40 cm.
  • Kleur: beige. Straw.
  • Wordt geleverd inclusief vulling (hollowfill gevuld).
  • Merk: Moyha.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link