Kussen champagne, Porsche

Kussen champagne, Porsche

47,-

Op voorraad

3 dagen
kussen champagne raaf porsche
Kussen champagne, Porsche

47,-

  • Beige
  • 60 x 40 cm
  • Meubelstof
  • Raaf
Kleur

Maat kussens

60 x 40 cm

Materiaal

Vorm kussens

Champagne kussen met piping

Mooi, langwerpig kussen in een bijzondere lichte champagne kleur. Dit champagne sierkussen is gemaakt van een slijtvaste, glanzende meubelstof. Het kussen wordt geleverd inclusief vulling.

De randen zijn afgewerkt met een piping van koperkleurig lederlook materiaal. In combinatie met de duurzame, glanzende stof geeft dit bijzondere detail het kussen een extra luxe uitstraling.

Dit champagne kussen staat mooi in een interieur met een rijke sfeer. De champagne kleur is een prachtige lichte, warm beige tint, die prachtig staat bij een breed scala aan andere kleuren. Hierdoor is het sierkussen bij uitstek geschikt voor zowel neutrale en rustige als meer uitgesproken woonkamers. Bonus tip: de luxe stof staat ook prachtig bij velours!

Met zijn maat van 60 cm bij 40 cm is deze blikvanger prachtig voor op de bank, maar ook op een fauteuil misstaat dit mooi afgewerkte champagne kussen niet.

Dit prachtige sierkussen is van het Nederlandse merk Raaf. Dit merk staat bekend om hun duurzame en exclusieve woonaccessoires. De producten van Raaf kun je ook heel goed onderling mixen en matchen.

Sierkussen in champagne

  • Formaat: 60 cm bij 40 cm. Dit is een mooie ruime maat die altijd wel op je bank past
  • Materiaal: slijtvaste glanzende meubelstof, lederlook
  • Type: Porsche
  • Kleur: champagne
  • Merk: Raaf
  • Vulling: De vulling is gemaakt van biologische katoenen tijk en gevuld met 100% gerecyclede veren en dons
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link