Kussen marble, Birmingham

vanaf 85,-

1 dag
Kussen Birmingham gebreid wit
Kussen marble, Birmingham
  • Marble
  • 60 x 40 cm
  • Wol
  • House in Style
Kleur

Maat kussens

60 x 40 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 60 x 40 cm, Zonder binnenkussen

Wit kussen handgebreid

Wit, kleur marble dus beetje grijzig wit, kussen gebreid van wol met een beetje polyamide (voor de stevigheid). Dit mooie witte sierkussen is handgebreid in een stoere grote rechte steek. Daardoor is het een eye-catcher op de bank. De kleur is mooi bijna wit, grijzig wit. Ze noemen het marble, ofwel marmer. Gemaakt van 80% wol met 20% polyamide. Het polyamide geeft de wol extra stevigheid.
Het kussenhoes is lekker stoer en van prachtige kwaliteit. Hij is langwerpig en de maat is 60 cm breed bij 40 cm lang.
Dit langwerpige kussen is van het merk House in Style, een Nederlands merk woontextiel voor op je bed en bank. Voor House in Style is duurzaamheid in combinatie met een hoge kwaliteit erg belangrijk. Alle producten kenmerken zich door het rustige, natuurlijke kleurgebruik.
Het is een heerlijk langwerpig wit richting lichtgrijs kussen voor op de bank. De kleur is dus niet spierwit. Dit witte kussen heeft een maat van 60 cm bij 40 cm. Mooi langwerpig dus, en omdat je bank ook in de lengte is staat dat erg mooi.
Een prachtige zachte bijna witte maar tegen lichtgrijs aan kleur welke een mooi en rustig item in je woonkamer zal zijn. Erg mooi op een lichtgrijze bank, dan hou je het rustig. Wil je meer contrast, voeg dan sierkussens toe in wat meer uitgesproken kleuren.
Je kunt zelf kiezen of je alleen de hoes wilt of inclusief een goede vulling. De vulling is van 100% diervriendelijke veren.
Het groene kussenhoes is er in drie kleuren: donkergroen, off-white (marble) en grijs.

Wollen wit grijzig kussen

  • Dit wit kussen is gebreid van 80% wol met 20% polyamide.
  • Formaat: 60 cm bij 40 cm.
  • Kleur: Marble. Net geen wit maar richting heel lichtgrijs.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
  • Keuze: met of zonder vulling. De vulling is gevuld met 100% diervriendelijke veren.

vanaf 85,-

1 dag
Kussen Birmingham gebreid wit
Kussen marble, Birmingham

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link