Ledikantdeken katoen, grijs, Dots

Ledikantdeken katoen, grijs, Dots

70,-

Op voorraad

1 dag
ledikantdeken grijs stippen wit klippan
Ledikantdeken katoen, grijs, Dots

70,-

 • Grijs
 • 90 x 140 cm
 • Katoen
 • Klippan
 • Extra dikke katoen
Kleur

Maat babydekens

Ledikantdekens

Materiaal

Ledikantdeken met grijze stippen

Ledikantdeken van heerlijk warme zachte katoen. Wat een mooie grijze ledikantdeken met die grote stippen er op. Deze ledikantdeken noemen ze Dots en hij is verkrijgbaar in drie kleuren. Een geweldig item in de babykamer en natuurlijk is het ook een functioneel product. De ledikantdeken is extra zacht doordat ie van geborstelde katoen is gemaakt. Ook is ie lekker warm omdat het een erg dikke katoen is (dat noemen ze chenille katoen). Je kunt deze ledikantdeken van katoen dus ook goed in de winter gebruiken.
Combineer deze grijze ledikantdeken met blauwtinten of met groen voor een jongetje en met zachte tintjes als roze voor een meisje. Het is een heerlijke deken voor in een ledikant, waar je kindje een lange periode in slaapt. Maar ook buiten het bedje kun je deze ledikantdeken goed gebruiken. Lekker tutten op de bank en voor extra warmte even zo’n deken om je kindje heen. Of lekker mee in de auto voor een lange reis. En natuurlijk kun je deze ledikantdeken ook goed als speelkleed gebruiken. Veel mogelijkheden dus en daarom doe je erg lang met zo’n deken. Door het handige formaat en de mooie katoen een mooi, praktisch en ook veilig product!
Deze deken is geweven van chenille katoen. Chenille is extra dikke katoen die ontstaat door het gebruik van dikkere draden dan normaal. Ook is deze deken extra zacht. Deze deken heeft een stoer patroon met stippen er op. De ene kant is grijs, een mooie zachte grijze kleur met daarop witte stippen. De andere kant is in spiegelbeeld dus een witte achtergrond met grijze stippen. Leuk toch want zo kun je nog eens wisselen voor net een ander effect in de babykamer.
Deze grijze ledikantdeken heeft een fijn formaat van 90 cm breed bij 140 cm lang, groot genoeg in het ledikant en ook om lekker om het kindje heen te slaan.
De deken is gemaakt van ecologisch geproduceerde eco-katoen. Katoen is een natuur product en blijft lang mooi, ook na steeds weer wassen. De ledikantdeken kan in de wasmachine, bij max. 40 graden.
Deze ledikantdeken voegt een rustig accent aan het kamertje toe. Het patroon van de stippen is stoer en krachtig. Het is leuk om de grijze kleur in de woonaccessoires in de kinderkamer terug te laten komen. De deken is heerlijk warm, zacht, praktisch en veilig. De katoen is ecologisch geproduceerd dus met aandacht voor het milieu, wel zo prettig dus.
Natuurlijk ook een erg leuk kraamcadeau.

Ledikantdeken katoen grijs

 • Kleur: grijs met wit (de ene kant is grijs met witte stippen, de andere kant wit met grijze stippen).
 • Formaat: 90 cm bij 140 cm.
 • Serie: Dots. Deze ledikantdeken is er ook in het geel en blauw.
 • Merk: Klippan, uit Zweden.
 • Gemaakt van eco-katoen.
 • Onderhoud: kan bij 40 graden gewassen worden.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link