Ledikantdeken katoen, grijs, schapen

69.95

Op voorraad

1 dag
  • Grijs
  • 90 x 140 cm
  • Katoen
  • Klippan
Kleur

Maat babydekens

90 x 140 cm

Materiaal

Ledikantdeken met grijze schapen

Ledikantdeken van heerlijk warme zachte katoen. Wat een lieve grijze ledikantdeken met die schaapjes er op. Een geweldig item in de babykamer en natuurlijk is het ook een functioneel product. De ledikantdeken is extra zacht doordat ie van geborstelde katoen is gemaakt. Ook is ie lekker warm omdat het een erg dikke katoen is (dat noemen ze chenille katoen). Je kunt deze ledikantdeken van katoen dus ook goed in de winter gebruiken.
Combineer ‘m met blauwtinten of groen voor een jongetje en met zachte tintjes als roze voor een meisje. Het is een heerlijke deken voor in een ledikant, waar je kindje een lange periode in slaapt. Maar ook buiten het bedje kun je deze ledikantdeken goed gebruiken. Lekker tutten op de bank en voor extra warmte even zo’n deken om je kindje heen. Of lekker me in de auto voor een lange reis. En natuurlijk kun je deze ledikantdeken ook goed als speelkleed gebruiken. Veel mogelijkheden dus en daarom doe je erg lang met zo’n deken. Door het handige formaat en de mooie katoen een mooi, praktisch en ook veilig product!
Deze deken is geweven van chenille katoen. Chenille is extra dikke katoen die ontstaat door het gebruik van dikkere draden dan normaal. Ook is deze deken extra zacht. Deze deken heeft een stoer patroon met wollige schaapjes er op. De ene kant is grijs, een mooie zachte grijze kleur met daarop witte schaapjes. De andere kant is in spiegelbeeld dus een witte achtergrond met grijze schapen. Leuk toch want zo kun je nog eens wisselen voor net een ander effect in de babykamer.
Deze grijze ledikantdeken heeft een fijn formaat van 90 cm breed bij 140 cm lang, groot genoeg in het ledikant en ook om lekker om het kindje heen te slaan.
De deken is gemaakt van ecologisch geproduceerde eco-katoen. Katoen is een natuur product en blijft lang mooi, ook na steeds weer wassen. De ledikantdeken kan in de wasmachine, bij max. 40 graden.
Deze ledikantdeken voegt een rustig accent aan het kamertje toe. Het patroon van de schaapjes is niet kinderachtig, juist lief en wat stoer. Het is leuk om de grijze kleur in de woonaccessoires in de kinderkamer terug te laten komen. De deken is heerlijk warm, zacht, praktisch en veilig. De katoen is ecologisch geproduceerd dus met aandacht voor het milieu, wel zo prettig dus.
Natuurlijk ook een erg leuk kraamcadeau.

Ledikantdeken katoen grijs

  • Kleur: grijs met wit (de ene kant is grijs met witte schapen, de andere kant wit met grijze schapen)
  • Formaat: 90 cm bij 140 cm.
  • Serie: Sheep. Deze ledikantdeken is er ook in het groen, blauw en beige.
  • Merk: Klippan, uit Zweden.
  • Gemaakt van eco-katoen.
  • Onderhoud: kan bij 40 graden gewassen worden.