Ledikantdeken wol roze visgraat

Ledikantdeken wol roze visgraat

53,-

Op voorraad

1 dag
ledikantdeken roze wol visgraat mcnutt
Ledikantdeken wol roze visgraat

53,-

 • Roze
 • 120 x 150 cm
 • Pure wol
 • McNutt
Kleur

Maat babydekens

Ledikantdekens

Materiaal

Merk

Ledikantdeken roze

Roze wollen ledikantdeken met een erg mooi ingeweven visgraat patroontje. De kleur roze is mooi warm fuchsiaroze. Deze is geweven met lichtgrijs waardoor je het visgraat patroon ziet. Dit lichtgrijs zie je ook terug in de franjes. Aan de uiteindes dus bij de franjes zie je vier streepjes: oranje, turquoise, groen en roze. Deze vier kleuren zijn de kleuren die worden gebruikt voor deze serie ledikantdekens. Hij is er naast het roze dus ook in groen, turquoise en oranje. Deze warme ledikantdeken is gemaakt van diervriendelijke 100% pure wol. Pure wol is de wol afkomstig van schapen. Onder wol slapen kindjes erg goed en veilig, omdat het een natuurproduct is dat ademt. Match de deken met andere kleuren uit de babykamer, heel leuk als het roze terug komt in de accessoires. Dan maak je een mooie kleurrijke babykamer, echt wat voor kleine meisjes.
Deze ledikantdeken is gemaakt van duurzaam geproduceerde schapenwol. Schapenwol is warm en zacht en het hele jaar door te gebruiken. Niet alleen in de winter maar het hele jaar door, want wol ademt dus het is niet snel te warm.
Gebruik deze ledikantdeken niet alleen in de babykamer want hij is functioneel op veel meer plekken. Wat dacht je er van om ‘m mee te nemen op reis in de auto, lekker warm en praktisch. Of gebruik deze wollen ledikantdeken op de bank, heerlijk warm zo’n dekentje om je heen. Bijvoorbeeld in de avond nog even op de bank voor het slapen gaan. Of als je kindje een beetje ziek is maar niet in bed wil liggen. Sla je zo deze warme ledikantdeken om hem of haar heen. En hij is ook superleuk te gebruiken als zacht speelkleed op de grond. Of gebruik deze roze ledikantdeken in de maxi cosi. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Zo zie je maar, deze ledikantdeken gebruik je zeker niet alleen in de periode dat je kindje in een ledikant slaapt, maar veel langer en vaker. En omdat de kwaliteit zo goed is blijft ie ook mooi.
Deze ledikantdeken staat superstoer in een mooi ledikantje van hout of een wit geschilderd ledikant waarin de roze kleur mooi naar voren komt, maar hij kan ook heel mooi een rustig accent geven in een ledikant in een fellere kleur.

Roze ledikantdeken van wol

 • Kleur: roze, fuchsiaroze, geweven samen met lichtgrijs. De franjes zijn lichtgrijs.
 • Materiaal: 100% pure wol. veilig en warm.
 • Formaat: 120 cm bij 150 cm. Voor een ledikantdeken een vrij ruime maat. Perfect dus voor een ledikant maar ook om lekker onder te zitten.
 • Merk: McNutt, een weverij uit Ierland.
 • Deze roze ledikantdeken is er ook in het turquoise, groen en oranje.
 • Veilig, warm, zacht.
 • Onderhoud: wolwas programma. Praktisch dus.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link