Ledikantdeken wol Nature grijs, blauw

Ledikantdeken wol Nature grijs, blauw

74.50

Op voorraad

1 dag
ledikantdeken blauw grijs wol klippan
Ledikantdeken wol Nature grijs, blauw

74.50

  • Grijs, blauw, wit
  • 90 x 130 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

,

Maat babydekens

Ledikantdekens

Materiaal

Ledikantdeken grijs en blauw

Lamswollen ledikantdeken met een mooi patroon in de kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zacht blauw en wit. Je ziet een leuk patroon dat echt Zweeds aandoet, vogels, paardjes, bloemenhartjes, konijnen en boompjes. Wat een geweldig leuke ledikantdeken. Hiermee maak je een erg leuke en gezellige babykamer. Deze deken is heerlijk zacht en warm. De ene kant heeft de kleuren donkergrijs, lichtgrijs en blauw met de figuren in wit. De andere kant van het dekentje is precies andersom dus wit met de dieren in de kleurtjes. Leuk want dan kan je nog eens wisselen van kant en heb je daardoor meteen een ander effect in je ledikantje. Deze ledikantdeken is een mooi item in de babykamer. Daarnaast is ie heerlijk warm, zacht, praktisch en veilig.
Deze kleurrijke ledikantdeken heeft een fijn formaat van 90 cm breed bij 130 cm lang. Je gebruikt ‘m niet alleen in de babykamer in het ledikantje maar je kunt ‘m ook gebruiken in de woonkamer op de bank, in de auto of de maxi cosi. Of wat dacht je als lekker zacht speelkleed. Door deze vele toepassingen doe je heel lang met een ledikantdeken en ook al als je kindje uit het ledikant is gegroeid, kun je ‘m nog veel gebruiken.
De deken is gemaakt van ecologisch geproduceerde lamswol. Dit betekent dan er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt zowel bij het verbouwen van het katoen als ook de verwerking tot de ledikantdeken. Lamswol heeft een natuurlijke veerkracht en daardoor blijft de deken lang mooi. De ledikantdeken kan in de wolwas, erg praktisch dus.
Slaapt jouw kindje straks onder zo’n heerlijk warm dekentje?

Ledikantdeken wol

  • Kleuren: twee tinten grijs, licht en donker en blauw. het blauw is zacht petrolblauw. Samen met wit (de ene kant is kleurrijk met de figuren in wit, de andere kant wit met de figuren in de kleuren).
  • Formaat: 90 cm bij 130 cm.
  • Merk: Klippan, uit Zweden.
  • Serie: Nature. Ook verkrijgbaar in roze, geel.
  • Gemaakt van eco-lamswol.
  • Onderhoud: kan in de wolwas.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ledikantdeken wol Nature grijs, blauw” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link