Picknickkleed wol: oranje

Picknickkleed wol: oranje

98,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Oranje
  • 150 x 180 cm
  • Wol, Waterafstotend
  • Tweedmill Textiles
Kleur

Materiaal

Picknickkleed van wol, oranje

Picknickkleed gemaakt van 100% pure wol. De achterkant is van waterafstotend materiaal. Mooie warme kleur oranje geweven met ene motiefje erin samen met grijs. De franjes zijn grijs. Heerlijk kleed voor je picknick, in de tuin, op het strand, in het park en mee naar het festival. Jij relaxt lekker op dit mooie kleed. Je neemt ‘m makkelijk mee door ‘m op re rollen. De bijpassende geweven band is handig om ‘m op te bergen en te dragen. Superfijn dus zo’n picknickkleed.

Dit wollen picknickkleed heeft een formaat van 150 cm breed bij 183 cm lang. Dat is een prettige maat om lekker op te zitten en te liggen. Picknickmand mee en jij komt de dag wel door.
Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles.

Wollen picknickkleed in oranje

  • Formaat van dit picknickkleed is 150 cm breed en 183 cm lang.
  • Merk: Tweedmill Textiles uit Engeland.
  • Materiaal: voorkant: 100% pure wol, achterkant: waterafstotende laag.
  • Kleur: oranje. Geweven met grijs.
  • Bekijk al onze wollen picknickkleden.

Onderhoud picknickkleed van wol

Je wollen picknickkleed heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Dus je kleed wordt niet snel vuil. Het is het beste om ‘m af en toe buiten uit te hangen, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link