Picknickkleed wol: regenboog, ruiten

Picknickkleed wol: regenboog, ruiten

vanaf 82,-

1 dag
picknickkleed regenboog ruiten wol
Picknickkleed wol: regenboog, ruiten
 • Lichtblauw, Okergeel, Steenrood
 • 140 x 190 cm
 • Wol, Waterafstotend
 • Tartan Blanket Company
Kleur

,

Materiaal

Leren band

Met band, Zonder band

Picknickkleed van wol, blokken/ruiten

Picknickkleed gemaakt van 100% pure wol. De achterkant is van waterafstotend materiaal. Mooie stoere ruiten of blokken patroon in allerlei verschillende kleuren met de nadruk op donkerblauw, okergeel en steenrood. Ze noemen de kleuren Rainbow, regenboog dus. Geweldig leuk kleed voor je picknick, in de tuin, op het strand, in het park en mee naar het festival. Jij relaxt lekker op dit mooie kleed. Je neemt ‘m makkelijk mee door ‘m op te rollen. De bijpassende leren band is handig om ‘m op te bergen en te dragen. De kleur van de leren band is donkerblauw. Superfijn dus zo’n picknickkleed.

Dit wollen picknickkleed heeft een formaat van 140 cm breed bij 190 cm lang. Dat is een prettige maat om lekker op te zitten en te liggen. Picknickmand mee en jij komt de dag wel door.
Hij is geweven in Schotland bij The Tartan Blanket Company.

Wollen picknickkleed in kleurrijke ruiten

 • Formaat van dit picknickkleed is 140 cm breed en 190 cm lang, gemeten met de franjes.
 • Merk: Tartan Blanket Company uit Engeland.
 • Materiaal: voorkant: 100% recycled pure wol, achterkant: waterafstotende laag.
 • Kleur: regenboog.
 • Kleur van de leren band: donkerblauw.
 • Patroon: Schotse ruiten/blokken.
 • Bekijk al onze wollen picknickdekens.

Onderhoud picknickkleed van wol

Je wollen picknickkleed heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Dus je kleed wordt niet snel vuil. Het is het beste om ‘m af en toe buiten te laten te laten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link