Plaid wol: geel, ruiten

Plaid wol: geel, ruiten

85,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Geel, Grijs, Wit
  • 150 x 180 cm
  • Wol
  • Tweedmill Textiles
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Gele plaid van wol

Plaid in de kleur warm geel geweven samen met wolwit en grijs. Stoer patroon van grote blokken of ruiten. De klassieke ruiten plaid maar wel in een frisse moderne kleurstelling. Geel en grijs is een prachtige combinatie van kleuren die samen komen in deze mooie wollen plaid. Deze wollen plaid is geweven van 100% pure wol. Hij is redelijk dik geweven maar is niet te zwaar en valt lekker soepel. En natuurlijk is hij heerlijk warm. Deze wollen plaid heeft een grootte van 150 cm breed bij 183 cm lang. Dat is een prettige maat voor op de bank. Je gebruikt ‘m om over je heen te trekken zodat je het lekker warm hebt. Hij is zelfs groot genoeg voor twee personen. Gebruik je je plaid niet, hang ‘m dan mooi over de leuning of drapeer ‘m over je bank.

Deze gele plaid heeft een mooi ingeweven patroon met grote ruiten of blokken in de kleuren geel, grijs en wolwit. De kleur van de ruiten is wolwit. De kleur geel is warm, een beetje richting okergeel en dus zal deze plaid een zonnig en warm accent geven op je bank. Leg deze gele plaid lekker op je bank of in een stoel en je hebt meteen een kleurrijk accent in je woonkamer. Naast een mooi woonaccessoire is deze gele woondeken natuurlijk ook heerlijk om onder te kruipen. Trek ‘m ‘s avonds over je heen en je hebt het behaaglijk warm.
De gele plaid heeft een warm uiterlijk door de mooie combinatie van het warme geel met het ingeweven wolwit die een ruiten patroon vormt. De ruiten maken ‘m een beetje klassiek. Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles.

Wollen plaid in geel, grijs en wolwit

  • Formaat van deze woonplaid is 150 cm breed en 183 cm lang.
  • Merk: Tweedmill Textiles uit Engeland.
  • Materiaal: 100% pure wol.
  • Patroon: ingeweven ruiten of blokken in de kleuren geel, grijs en wolwit.
  • De franjes zijn ook in de kleuren geel, grijs en wit.

Onderhoud plaid van wol

Je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is namelijk van nature vuil afstotend dus je plaid wordt niet snel vuil. Hang ‘m af en toe even buiten te luchten, dan is ie daarna weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel en centrifugeer wol nooit. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link