Plaid geel, wol: Boa

Plaid geel, wol: Boa

62.95

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Geel
 • 150 x 180 cm
 • Wol
 • Tweedmill Textiles
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Gele plaid

Plaid in de kleur geel. Geweven van 100% pure wol. Deze gele plaid heeft een mooie beetje vergrijsde kleur doordat het geel is geweven samen met lichtgrijs. Het geel is een frisse tint geel, limoengeel. Daardoor komt de plaid lekker fris van kleur over. Door de combinatie met het grijs is ie zeker niet te fel van kleur. De franjes zijn grijs. De ene kant, die je ook op de foto ziet, is vooral geel waar je het grijs een beetje doorheen ziet. De andere kant is wat meer grijs.
Deze wollen plaid heeft een maat van 150 cm breed bij 183 cm lang. Dat zit binnen de standaardmaten voor een plaid voor over de bank. Het is een fijne maat omdat hij lekker groot is zodat je ‘m helemaal om je heen kunt slaan. Je kunt er zelfs met z’n tweeën onder als je samen op de bank zit. Gebruik je je gele woonplaid niet, hang ‘m dan mooi over de leuning of drapeer ‘m over je bank. Zo geeft deze warme gele plaid je bank een mooi kleur accent. De gele plaid heeft een fris en zonnig uiterlijk door de mooie combinatie van het limonegeel met het ingeweven lichtgrijs.
Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles. Hij is lekker warm geweven en valt heerlijk soepel.

Wollen plaid in geel

 • Formaat van deze woonplaid is 150 cm breed en 183 cm lang.
 • Merk: Tweedmill Textiles uit Engeland.
 • Materiaal: 100% pure wol.
 • Patroon: gemêleerd geel met grijs. uit de serie Boa. Verkrijgbaar in vier kleuren.
 • De kleur is geel met lichtgrijs. Kleur: Lemon.
 • De franjes zijn lichtgrijs.
 • Bekijk al onze gele plaids.

Onderhoud plaid van wol

Je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Dus je plaid wordt niet snel vuil. Het is het beste om ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link