Plaid geel, wol, Diamond

Plaid geel, wol, Diamond

74.95

Op voorraad

1 dag
plaid geel wit ruiten wol
Plaid geel, wol, Diamond

74.95

 • Geel
 • 150 x 180 cm
 • Wol
 • Tweedmill Textiles
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Gele plaid van wol

Deze gele plaid met kleine ruitjes geeft kleur en sfeer aan je woonkamer! De plaid is uitgevoerd in een zachte gele kleur met wolwitte ruitjes, en is afgewerkt met wolwitte franjes. Het ingeweven patroon is een bijzondere variatie op het klassieke ruitenpatroon, maar daardoor zeker niet minder tijdloos! Deze gele plaid is geweven van 100% pure wol. Hierdoor is hij behaaglijk warm, ideaal om op een koudere avond lekker onder te kruipen op de bank.

Deze geruite wollen plaid heeft een formaat van 150 cm breed bij 183 cm lang, dit is een perfecte maat voor op de bank. De wollen plaid is letterlijk én figuurlijk warm: de combinatie van pure wol en de wat dikkere weving zorgt ervoor dat je het behaaglijk warm hebt als je de plaid om je heen slaat. Gebruik je ‘m even niet? Drapeer hem dan mooi over de bankleuning, en je hebt een zacht en warm kleuraccent in je woonkamer.

De kleur van deze plaid is een mooie, lichte gele tint die nog zachter lijkt door de combinatie met wolwit. Het bijzondere ruitenpatroon geeft de plaid echt nog dat beetje extra. De lichte gele kleur staat geweldig op een neutrale kleur bank, maar is ook goed te combineren met pasteltinten voor een kleurrijk maar zacht effect. Durf je wat meer met kleur te spelen? Combineer de gele woondeken dan met een rijke kleur paars, geel of blauw.

De geruite gele plaid is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles. Dit prachtige merk staat bekend om hun hoge kwaliteit wollen woondekens, en hun tijdloze ontwerpen die altijd nét dat beetje extra hebben.

Wollen woonplaid geel geruit

 • Formaat: 150 cm breed en 183 cm lang
 • Kleur: geel
 • Serie: Diamond
 • Patroon: ruiten, ingeweven in de kleur wolwit
 • Materiaal: 100% pure wol
 • Merk: Tweedmill Textiles
 • Materiaal: 100% pure wol.

Onderhoud plaid van wol

Wol is van nature vuilafstotend, dus je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Het is het beste om ‘m af en toe buiten te laten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link