Plaid taupe, Soft Weave Latte

Plaid taupe, Soft Weave Latte

80,-

Op voorraad

1 dag
plaid taupe gebreid wol moyha
Plaid taupe, Soft Weave Latte

80,-

  • Taupe
  • 130 x 180 cm
  • Wol, Acryl
  • Moyha
Kleur

Maat plaids

Materiaal

,

Taupe plaid gebreid

Taupe plaid die is gebreid. Prachtige deken waarin je de breisteek goed ziet. Dat geeft deze taupe plaid een mooi en stoer uiterlijk. Hij is heerlijk warm doordat er wol in zit. Je kruipt er dus lekker onder. Gebruik de plaid op de bank en je trekt ‘m lekker over je heen als je het wat koud hebt. Heerlijk warm een boek lezen of een serie kijken. De taupe kleur die ze Latte noemen, is een mooie warme tint die je natuurlijk met allerlei kleuren kunt combineren. Prachtige gebreide plaid in een stoere kleur. Het breisel draagt nog bij aan het stoere uiterlijk. Hang deze deken over je bank, een stoel of leg ‘m over het voeteneind van je bed. Hij geeft je interieur een mooi neutraal uiterlijk maar door het breisel wel echt iets speciaals. En hij is natuurlijk heerlijk warm. Leg ‘m over je heen alsof het je favoriete trui is. Hij is gebreid van 30% wol met 70% acryl. Het acryl zorgt voor de stevigheid. De maat is 130 cm breed bij 180 cm lang. Een mooie standaardmaat en daar pas je lekker helemaal onder gekruld.
Hij is van het merk Moyha. Het merk Moyha komt uit Polen. De twee eigenaressen ontwerpen alles zelf en de productie is in eigen beheer. De collectie van Moyha laat zich omschrijven als: warm, zacht, natuurlijke tinten en een luxe uitstraling.
Deze taupe woondeken heeft een prachtig uiterlijk door het breisel afgewerkt met een randje zoals je ook aan de boord van je gebreide trui hebt.

Informatie taupe plaid gebreid

  • Deze taupe plaid is gebreid van 30% wol met 70% acryl. Acryl zorgt voor de stevigheid.
  • Formaat: 130 cm breed en 180 cm lang.
  • Kleur: taupe, latte.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Hij is er ook in het antracietgrijs en middengrijs.
  • Merk: Moyha.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link