Plaid lamswol Gotland: turquoise effen

Plaid lamswol Gotland: turquoise effen

81.50

Op voorraad

1 dag
plaid turquoise wol gotland klippan
Plaid lamswol Gotland: turquoise effen

81.50

 • Turquoise
 • 130 x 200 cm
 • Gotland wol
 • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Turquoise plaid van wol

Prachtige Klippan turquoise plaid geweven van lekkere dikke wol. Een mooie kleur fris turquoise, een beetje vergrijsd. De plaid is effen van kleur maar de wol is wat gemêleerd dus hij is niet strak effen maar je ziet wat kleurverschil. Dat is prachtig want dat maakt ‘m mooi levendig en geeft ‘m een warme uitstraling. De franjes zijn in dezelfde kleur als de plaid.
Het materiaal is 100% Gotland wol. Gotland schapen zijn een Zweeds ras. Dit ras was er al in de tijden van de Vikingen. De wol is heerlijk dik en zacht.
De wol is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en bij de verwerking van de wol. Ook staat het dierenwelzijn in een hoog vaandel.
Deze lekkere woondeken heeft een mooie turquoise kleur. Een frisse tint die mooi zal staan op je bank. ook is deze kleur goed te combineren. Wat dacht je van turquoise met rood? Turquoise met grijstinten is ook mooi, dan springt het turquoise er echt uit. In ton-sur-ton kun je turquoise mooi combineren met petrol. Deze turquoise plaid is van het merk Klippan. Een Klippan deken is een aanwinst voor je interieur.

Wollen plaid in turquoise

 • Formaat van deze Klippan plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
 • Materiaal: 100% Gotland wol. Gotland wol is extra dik en heerlijk zacht.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: turquoise.
 • Patroon: Gotland. Effen met iets kleurverschil er in. Er zijn meerdere kleuren in deze Gotland serie.
 • De franjes hebben dezelfde kleur als de plaid.
 • Wol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je wollen plaid?

Wollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze bruine plaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol Gotland: turquoise effen” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link