Plaid zwart, off-white, katoen, Casablanca

Plaid zwart, off-white, katoen, Casablanca

165,-

Op voorraad

2 werkdagen
plaid zwart wit katoen house in style
Plaid zwart, off-white, katoen, Casablanca

165,-

  • Off-black, Off-white
  • 150 x 260 cm
  • Katoen
  • House in Style
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Maat dekens & spreien

1-persoons

Zwart met off-white plaid

Katoenen plaid in lekker groot formaat in de kleuren zwart, off-black met een witte band, off-white. Heerlijk grote plaid die je door het grote formaat ook als sprei op je bed kunt gebruiken. Deze mooie zwarte plaid is gemaakt van 100% geweven katoen. Hij is zwart (offblack) met een band in de kleur off-white. Aan 1 van de hoeken zit een grote kwast. Let op dus niet aan alle 4 de hoeken. De randen van deze plaid of sprei zijn afgewerkt met een festonsteek.

Deze fijne zwarte plaid is van katoen dus ideaal in de zomer. Gebruik ‘m als plaid op de bank of als sprei op bed. Ook erg mooi buiten op je terras of veranda. Hij is heerlijk groot, maar liefst 150 cm breed bij 240 cm lang. Door deze lange lengte van 240 cm kun je ‘m ook goed over je bed gebruiken. Over een eenpersoonsbed zelfs helemaal als sprei.
Deze katoenen plaid heeft een prachtig wat vergrijsd uiterlijk. Dat maakt ‘m mooi levendig. De kleur is zwart met een off-white band. De ene kant is echt op de kleur, de andere kant is wat lichter. Dit komt door de weving. Het zwart is een stoere en neutrale kleur die dus perfect combineert met allerlei verschillende kleuren maar ook erg mooi is in een rustige woonkamer met veel wit, wat zwart of met hout tinten.
Deze stoere zwarte woonplaid is van het merk House in Style. Dit merk komt uit Nederland. House in Style kenmerkt zich door kwaliteit met oog voor details. De kleuren zijn altijd ingetogen en combineren mooi met elkaar. House in Style produceert zoveel mogelijk duurzaam.
Een mooi item in je woonkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Je kruipt er lekker onder als het wat koud is. Geweven van 100% katoen. Op je bed gebruik je ‘m als sprei of extra deken. En je kleedt meteen je slaapkamer mooi aan.

Informatie zwarte plaid katoen

  • Deze zwarte plaid is geweven van 100% katoen.
  • Formaat: 150 cm breed en 240 cm lang.
  • Kleur: off-black met off-white.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link