Eindeloos combineren met beige in huis

blog beige interieur tips

Eindeloos combineren met beige in je interieur

Beige is toch saai? Het is de kleur die je ziet als je op bezoek gaat bij iemand die al decennia niks aan het interieur van een woning heeft gedaan. Ja, dit is de kleur van ‘’vroeger’’, maar ook de kleur van nu. Beige is een zeer veelzijdige kleur en de tint van deze tijd. Beige is een hippe kleur die eigenlijk in elk interieur mooi toegepast kan worden. De beige kleur staat voor betrouwbaar en flexibel. Het is een warme kleur die rust en bedachtzaamheid uitstraalt. Daarom is het de perfecte toevoeging aan iedere woning. Je hoeft zeker niet meteen de verfkwasten tevoorschijn te halen om een muur beige te schilderen. Ook met een mooi beige kussen op een eikenhout of beukenhouten bank haal je al de kalmte van deze tint in huis. Beige is er in vele verschillende tinten en is een diverse kleur. Er kan veel meer met beige. Lees meer over beige met tips en inspiratie in deze blog.Onze beige kussens Rustgevend beige

Hou je van felle kleuren? Combineer met beige

Lees je dit en denk je, meteen, oh nee suf, beige. Een huis in alleen maar rustige tinten is niks voor mij.. Ben je gek op kussens in felle kleuren of met een printje? Kruip je ’s avonds weg onder een paars plaid of ligt er een grand foulard in een sprankelende kleur over je bank? Een lekker vrolijk en levendig huis waarvan jij en je bezoek blij worden. Natuurlijk is een kleurrijke woning heel leuk, maar alleen maar felle kleuren in huis kan wel teveel van het goede zijn. Daarom is het belangrijk dat je rust creëert. Omdat beige een neutrale tint is, leent deze kleur zich perfect om te combineren met felle kleuren. En nee, beige is echt niet suf. Als je felgekleurde kussens op de bank leuk vindt, combineer dan met een taupe of beige plaid om juist het accent op de kussens te leggen. Andersom kan natuurlijk ook. Een mooi wollen plaid in vrolijke kleuren, afgewisseld met mooie beige kussens voor op je hoekbank. Op deze manier creëer je met de rust van de kleur beige een mooi geheel waarbij de vrolijke kleuren voor een mooi contrast zorgen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Goround kussens. Hier wordt beige of crème vaak gecombineerd met andere tinten en met mooie details.

Bekijk onze beige plaids

Beige met felle kleuren in het interieur

Beige gaat niet snel vervelen

Vaak zijn kleuren die in interieurs gebruikt worden aan mode en trends onderhevig. Een kleur die een seizoen leuk is, en waarop je daarna eigenlijk alweer uitgekeken bent. Vooral sprekende kleuren zijn kleuren die komen en gaan. Dat zal met beige niet snel gebeuren. Dit is een kleur die al tientallen jaren onderdeel uitmaakt van onze inrichting. Rustig en onopvallend op de achtergrond, zorgt beige ervoor dat je interieur de rust en warmte blijft uitstralen waar je onbewust de behoefte aan hebt. Heb je wel eens gedacht aan een beige kleed voor in je interieur? Maar ook kussens of een beige plaid. Het kan allemaal. Beige kan je met elke kleur combineren en verveelt niet snel. Wat dacht je van de combinatie beige met geel in je interieur? Beige is geen saaie kleur, zolang je maar de juiste combinaties maakt en met textuur werkt. Het is een kleur die goed tot recht komt in ieder soort interieur. Van een klassieke jaren ’30 woning tot een landelijk huis.

Stijlvol beige

 

Beige in je interieur past altijd

Voor een chic look in je interieur, is beige perfect. Het is geen saaie kleur. Beige is een kleur van elegantie. Er is niet één soort beige. Beige bestaat in verschillende natuurlijke tinten, elk met een ander karakter. Combineer beige ook eens met andere rustige tinten voor een natuurlijke look. Hierbij kun je denken aan de combinatie met champagne of off-white. Een gebroken witte muur in je slaapkamer met een mooie beige sprei zorgt voor een kalme uitstraling. In zo’n ruimte zal je heerlijk slapen.

De kleur beige is de constante factor in veel interieurs. Of je nu in een uitbundige stemming bent en felle kleuren wilt of behoefte hebt aan meer rust. Beige kan altijd. Al onze items zijn gemaakt van duurzame materialen die vele jaren meegaan. Een mooi beige plaid van lamswol gaat jaren mee en zal dus vele kleurwisselingen in je woon- of slaapkamer overleven.

Laat je inspireren door de beige items van Ookinhetpaars.nl. We hebben diverse artikelen, gemaakt van duurzame en zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerde materialen. Allemaal met zorg geselecteerd voor onze klanten, voor een mooi en stijlvol interieur.

 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.