Inspiratie voor tuin en balkon

blog inspiratie tuin balkon

Je tuin of balkon zomer klaar maken

Tijdens de zomer zitten wij Nederlanders maar al te graag in onze tuin, op ons terras of balkon. Bij de minste of geringste zonnestraal zijn wij buiten te vinden. Daarom is het de hoogte tijd om je tuin of balkon om te toveren tot een zomerse relaxplek.

Maar hoe kleed je de tuin, het terras of balkon nou gezellig aan? Naast de vaste elementen als het tuinmeubilair en de beplanting, maken accessoires het verschil. Een lantaarn hier, lampjes daar, een opvallende gieter, maar zeker ook met leuke plaids en kussens creëer je een gezellige sfeer. Trek binnen door naar buiten en zet het leven buiten verder voort! Wij geven je tips met onze (nieuwe) producten. Met deze kussens en plaids kun jij heerlijk comfortabel genieten in je eigen omgeving. Zo hebben we prachtige linnen kussens die in elke tuin passen.

Kussens tuinstoelen

Ontdek de heerlijke buitenkussens van Nin-Nit

Heb je een fijne zithoek of relaxte loungeset? Goede kussens zijn daarbij geen overbodige luxe. Om het rustig te houden, kun je voor neutrale kleuren, bijvoorbeeld met de linnen kussens van Bungalow. Daarnaast fleur je het geheel op met kussens in vrolijke kleuren en mooie prints van Nin-Nit en geef je de zithoek een eigen sfeer. Zo kun je heerlijk relaxen en vergeet je bijna dat je in je eigen achtertuin of op je balkon zit! Deze kun je mooi combineren met kussens en plaids in vergelijkbare kleurstellingen.

Botanische kussens en plaids

Bekijk onze zomerse plaids

Naast dat het gewoon heel gezellig staat met leuke kussens en een plaid op de bank, is een plaid nu nog meer dan welkom. De avonden zijn vaak redelijk fris, maar onder een zachte deken is het heerlijk toeven buiten. Kies voor een geweven plaid in dunne zachte katoen, die heerlijk soepel valt. Bij Ookinhetpaars hebben we nu prachtige strandlakens en zomerse plaids in het assortiment waarmee je jouw tuin lekker zomers kan aankleden. Deze dekens zijn lekker ruim dus perfect om in de tuin op het gras te liggen of op je favoriete ligstoel. Kom maar op met die Nederlandse zon! Niet vergeten in te smeren 😉

Zomerse plaids

Je zal er niet direct de zomer mee associeren, maar een wollen plaid kan in de zomer ook nog er goed! Wol heeft namelijk de eigenschap dat het warm is in de winter en koel in de zomer. Dus die heerlijke wollen plaid kan gerust mee naar buiten toe! Zo kun je nog een uurtje langer buiten genieten. Bijvoorbeeld met een goed boek en een goed glas wijn.

Tuin of balkon als verlengstuk van je huis

Maak van de tuin een verlengstuk van de woonkamer zodat je optimaal kunt leven en thuis een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Zo ben je niet afhankelijk van het Nederlandse klimaat en kun je, ondanks dat het wat koeler is, toch heerlijk genieten buiten. Kies bijvoorbeeld voor plantenbakken in dezelfde stijl binnen en buiten je huis. Maar je kan de stijl ook doortrekken door kussens en plaids in dezelfde tinten aan te schaffen voor je tuinmeubilair. Als je binnen veel roze hebt of bijvoorbeeld juist veel zwart-wit dan is het makkelijk om een plaid aan te schaffen in dezelfde kleur. Zo heb je in een handomdraai een passend geheel! Bekijk de prachtige strandlakens van het Nederlandse merk Buvanha en kijk welke kleur het mooist bij jouw (tuin)interieur past :-). Veel plezier met het zomers aankleden van jouw tuin, terras of balkon!Heerlijke lakens voor je tuin of balkon

 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.