De kussens van Goround Interior

blog goround interior kussens inspiratie

Nieuw in ons assortiment: kussens van Goround Interior

Mooie kussens op de bank of in je makkelijke stoel geven je interieur gelijk wat extra’s. Bij Ookinhetpaars.nl presenteren we met trots de kussens van het Nederlandse merk Goround Interior. Mooie kussens in neutrale kleuren die heel gemakkelijk zijn te combineren met je bestaande inrichting. In een vorig blog hadden we het over beige in je interieur, daar passen deze kussens uitstekend bij, hoewel ze door de frisse combinaties met andere kleuren zeker geen saaie uitstraling hebben. Goround Interior maakt royaal gebruik van franjes en randjes om de kussens net dat beetje extra te geven. De kussens worden geproduceerd in onder andere India, maar het bedrijf dat ze ontwerpt en op de markt brengt is oer-Hollands.

Goround kussens zwart-wit

De kussens van Goround Interior zijn een aanwinst voor je interieur

Als je op zoek bent naar mooie accessoires voor op de bank bekijk dan zeker de kussens van Goround Interior. Er wordt gewerkt met opvallende prints in blokken en lijnen waardoor ze een sfeervol geheel vormen met bijvoorbeeld een effen plaid op je bank. Ook kun je deze mooie sierkussens prima combineren met kussens in een effen tint. De kussens van Goround Interior worden vervaardigd van uitstekende natuurlijke materialen en zijn daardoor zeer duurzaam. Ieder De aparte franjes en kwasten aan de sierkussens geven ze net dat beetje extra wat ze bijzonder en uniek maakt. Goround Interior presenteert ieder seizoen een nieuwe serie kussens. Als je van afwisseling houdt kun je dus regelmatig één of meer nieuwe kussens aanschaffen om eindeloos mee te combineren. De nieuwe kussens in de collectie sluiten altijd prima aan bij eerder uitgebrachte ontwerpen. Ook zijn ze goed te combineren met andere kussens. Ik denk bijvoorbeeld aan de combinatie met blauwe kussens of okergele kussens.

blauwe kussens Goround Interior

De kussens van Goround in je slaapkamer

De kussens van Goround zijn niet alleen geschikt voor op de bank in de woonkamer. Je kunt ze ook prima gebruiken als sierkussens op je bed of in de gemakkelijke stoel in je slaapkamer. Als je lekker in bed TV wilt kijken dan kun je de kussens gebruiken als extra steuntje in je rug. Door de neutrale kleuren zijn deze kussens heel goed te combineren met je dekbedovertrek. En als dat niet zo is dan kun je bij Ookinhetpaars.nl vast een mooie sprei vinden voor op je bed waar de kussens perfect mee zijn te combineren.
Wil je liever all onze kussens zien, kijk dan bij de categorie sierkussens.

Goround Interior kussens

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.