Kussen lamswol Samba: blauw

Kussen lamswol Samba: blauw

vanaf 30,-

1 dag
Kussen lamswol Samba: blauw
Kussen lamswol Samba: blauw
 • Blauw
 • 45 x 45 cm
 • Lamswol
 • Klippan
Kleur

Maat kussens

45 x 45 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 45 x 45 cm, Zonder binnenkussen

Blauw kussen van lamswol

Mooi blauw kussen met visgraat motief en afgezet aan de randen met een festonsteek. Dit blauwe sierkussen is geweven van 100% lamswol en dus heerlijk zacht. Het leuke is dat er ook een bijpassende plaid is in dezelfde kleur en met hetzelfde visgraat motief. Het kussen en de plaid vormen samen een mooie combinatie op je bank. De kleur blauw is het beste te omschrijven als wat grijzig blauw. Ze noemen het Lead Grey. Dit woonkussen is van het Zweedse merk Klippan. Klippan staat bekend om zijn kwaliteit. Ook worden de woonaccessoires van Klippan altijd gemaakt van ecologisch materiaal. Zo is dit grijsblauwe kussen gemaakt van 100% ecologische lamswol. Dat betekent dat de wol aan bepaalde eisen voldoet. Zo wordt er tijdens de productie en verwerking van de wol geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die het milieu kunnen schaden. Ook de oorsprong van de wol, de lammeren, worden goed en diervriendelijk behandeld. Dit komt de gezondheid van het dier ten goede en daarmee ook de kwaliteit van de wol die de dieren produceren.
Blauw is een fijne kleur voor in huis omdat het makkelijk combineert met andere blauw tinten maar ook goed met andere kleuren. Blauwe sierkussens staan erg mooi op een bank in bijvoorbeeld een grijze kleur. Blauw is prachtig in een interieur met een rustige basis, veel wit en grijstinten.

Wollen kussenhoes in blauw grijs

 • Formaat van dit kussen is 45 cm bij 45 cm. Dit is een mooie middenmaat en past er altijd wel bij op je bank.
 • Naar keuze met of zonder  binnenkussen (veren, diervriendelijk).
 • Materiaal: 100% lamswol.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: lead, grey, blauwgrijs.
 • Patroon: Samba, kleine visgraat.
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
 • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.
 • Er is ook een plaid in dezelfde kleur en hetzelfde patroon.

Hoe onderhoud je je lamswollen kussen?

Lamswollen kussens hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze blauwe kussen in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link