Kussen lamswol Samba: blauw

vanaf 36,-

1 dag
sierkussen blauw lamswol klippan samba
Kussen lamswol Samba: blauw

 • Blauw
 • 45 x 45 cm
 • Lamswol
 • Klippan

Kleur

Maat kussens

45 x 45 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 45 x 45 cm, Zonder binnenkussen

Blauw kussen van lamswol

Mooi blauw kussen met visgraat motief en afgezet aan de randen met een festonsteek. Dit blauwe sierkussen is geweven van 100% lamswol en dus heerlijk zacht. Het leuke is dat er ook een bijpassende plaid is in dezelfde kleur en met hetzelfde visgraat motief. Het kussen en de plaid vormen samen een mooie combinatie op je bank. De kleur blauw is het beste te omschrijven als wat grijzig blauw. Ze noemen het Lead Grey. Blauw is een fijne kleur voor in huis omdat het makkelijk combineert met andere blauw tinten maar ook goed met andere kleuren. Blauwe sierkussens staan erg mooi op een bank in bijvoorbeeld een grijze kleur. Blauw is prachtig in een interieur met een rustige basis, veel wit en grijstinten.

Duurzaam Zweeds merk Klippan

Dit woonkussen is van het Zweedse merk Klippan. Klippan staat bekend om zijn kwaliteit. Ook worden de woonaccessoires van Klippan altijd gemaakt van ecologisch materiaal. Zo is dit grijsblauwe kussen gemaakt van 100% ecologische lamswol. Dat betekent dat de wol aan bepaalde eisen voldoet. Zo wordt er tijdens de productie en verwerking van de wol geen gebruik gemaakt van chemische stoffen die het milieu kunnen schaden. Ook de oorsprong van de wol, de lammeren, worden goed en diervriendelijk behandeld. Dit komt de gezondheid van het dier ten goede en daarmee ook de kwaliteit van de wol die de dieren produceren.
Wollen kussenhoes in blauw grijs

 • Formaat van dit kussen is 45 cm bij 45 cm. Dit is een mooie middenmaat en past er altijd wel bij op je bank.
 • Sluiting: ritssluiting
 • Naar keuze met of zonder  binnenkussen (veren, diervriendelijk).
 • Materiaal: 100% lamswol.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: lead, grey, blauwgrijs.
 • Patroon: Samba, kleine visgraat.
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
 • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.
 • Er is ook een plaid in dezelfde kleur en hetzelfde patroon.

Hoe onderhoud je je lamswollen kussen?

Lamswollen kussens hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze blauwe kussen in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

vanaf 36,-

1 dag
sierkussen blauw lamswol klippan samba
Kussen lamswol Samba: blauw

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.