Kussen geel, strepen Stripe Ash

Kussen geel, strepen Stripe Ash

vanaf 53,-

1 dag
kussen geel roze strepen geborduurd
Kussen geel, strepen Stripe Ash
 • Okergeel, Roze
 • 50 x 35 cm
 • Katoen
 • Bungalow
Kleur

Maat kussens

50 x 35 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 50 x 35 cm, Zonder binnenkussen

Geel met roze kussen gestreept

Geel kussen met gele en roze strepen. De strepen zijn er in geborduurd wat dit kussen een prachtige luxe uitstraling geeft. Hij is rondom afgezet met een gele pipingrand wat nog meer bijdraagt aan het luxe effect. Het geel roze kussen zal een blikvanger op je bank zijn.  De kleuren zijn okergeel met zachtroze. De achterkant is effen okergeel en niet geborduurd. Daarin zit ook de rits voor de vulling netjes weggewerkt. Je kunt overigens zelf kiezen of je alleen de hoes wilt of inclusief een binnenvulling. De maat van dit sierkussen is 50 cm lang bij 33 cm breed. Dat is een niet al te grote maat. Een leuk kussentje dat er altijd nog wel bij past op je bank. Combineer ‘m met andere okergele tinten op je bank of juist met het roze. De combinatie van de kleuren roze en geel zie je sowieso veel in interieurs op dit moment. Het is dan ook een mooie frisse combinatie.

Dit okergele roze sierkussen is gemaakt van 100% katoen. Het borduursel is polyester en lichtglanzend. De maat van 50 cm breed en 33 cm hoog is niet al te groot dus hij vindt makkelijk een plekje in je interieur.

Kussens op je bank

Met geel en roze haal je zonnige zachte kleuren in je huis. Het is leuk om geel of roze of beide terug te laten komen in de rest van je interieur. Uiteraard kan dat op de bank door de combinatie met andere kussens of met een mooie plaid. Maar ook in andere woonaccessoires zoals ene mooie vaas of kaarsen is het leuk dezelfde tinten te laten zien. Zo maak je een mooi geheel van je woonkamer. Ook is het leuk om te variëren. Kies bijvoorbeeld voor een frisse, zachte combinatie in de zomer en een warme wat zwaardere kleuren palet in de winter.
Wordt geleverd zonder binnenvulling maar je kunt ook kiezen met.

Geel met roze sierkussen, geborduurde strepen

 • Formaat: 50 cm bij 33 cm.
 • Kleur: okergeel en roze.
 • Patroon: geborduurde strepen. De achterkant is effen.
 • Type: Stripe Ash.
 • Gemaakt van 100% katoen. Borduursel: polyester.
 • Onderhoud: stomerij. Vermeid direct zonlicht.
 • Merk: Bungalow Denemarken.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link