Kussen grafiet, Cuddle, jersey

Kussen grafiet, Cuddle, jersey

29,-

Op voorraad

1 dag
Kussen grafietgrijs jerseykatoen moyha cuddle
Kussen grafiet, Cuddle, jersey

29,-

 • Grafiet
 • 70 x 40 cm
 • Jersey katoen
 • Moyha
Kleur

Maat kussens

70 x 40 cm

Materiaal

Vorm kussens

Grafietgrijs kussen van jersey stof

Dit leuke donkergrijze sierkussen nodigt uit tot lekker luieren! Het kussen is gemaakt van 100% katoenen jersey, de heerlijk zachte en comfortabele stof waar ook bijvoorbeeld hoodies en joggingbroeken van worden gemaakt. Dit kussen in de kleur grafietgrijs komt dan ook uit de fijne Like Your Hoodie serie van Moyha: prachtige kussens en spreien die van iedere dag een lazy sunday maken!

Het kussen is langwerpig van vorm, en heeft een fijne grote maat van maar liefst 70 cm bij 40 cm. Een mooi detail is de naad die over het midden loopt. Het grote formaat en het zachte materiaal maken het een kussen om te knuffelen, en dat weten ze bij Moyha ook: dit fijne exemplaar draagt de naam Cuddle! Een heerlijk kussen voor op bed, maar zeker niet minder mooi op de bank.

De mooie grijstint heet Graphite, grafietgrijs dus. Het is een donkere, iets gemêleerde grijze kleur die neutraal en rustig is. Hierdoor is combineren ontzettend makkelijk: combineer het kussen met wat je maar wilt, het wordt sowieso een prachtig geheel. Onze tip? Kijk ook eens naar de spreien of andere kussens uit de Like Your Hoodie collectie. De verschillende kleuren zijn fantastisch met elkaar te mixen en matchen!

Dit langwerpige sierkussen is van het Poolse merk Moyha. Dit merk is opgericht door twee dames die alles zelf ontwerpen en de productie in eigen beheer houden. Moyha staat bekend om het gebruik van rustige kleuren, bijzondere details en de zachte, luxe uitstraling van de producten.

Donkergrijs kussen, jersey

 • Formaat: 70 cm bij 40 cm
 • Materiaal: 100% katoen
 • Kleur: Graphite, donkergrijs
 • Serie: Like Your Hoodie
 • Type: Cuddle
 • Vulling: inclusief hollowfill vulling
 • Merk: Moyha.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link