Kussen grijs, Birmingham

sierkussens gebreid
sierkussens grof gebreid
kussens gebreid wol house in style
kussens wol house in style

vanaf 98,-

1 dag
Kussen grijs, Birmingham

  • Grijs
  • 60 x 40 cm
  • Wol
  • House in Style

Kleur

Maat kussens

60 x 40 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 60 x 40 cm, Zonder binnenkussen

Kussen grijs, handgebreid

Kussen grijs gebreid van wol met een beetje polyamide (voor de stevigheid). Dit mooie grijze sierkussen is handgebreid in een stoere grote rechte steek. Daardoor is het een eye-catcher op de bank. De kleur is mooi middengrijs. Gemaakt van 80% wol met 20% polyamide. Het polyamide geeft de wol extra stevigheid. Het kussenhoes is lekker stoer en van prachtige kwaliteit. Hij is langwerpig en de maat is 60 cm breed bij 40 cm lang.

Van het Nederlandse merk House in Style

Dit langwerpige kussen is van het merk House in Style, een Nederlands merk woontextiel voor op je bed en bank. Voor House in Style is duurzaamheid in combinatie met een hoge kwaliteit erg belangrijk. Alle producten kenmerken zich door het rustige, natuurlijke kleurgebruik.
Het is een heerlijk langwerpig grijs kussen voor op de bank. Dit grijze kussen heeft een maat van 60 cm bij 40 cm. Mooi langwerpig dus, en omdat je bank ook in de lengte is staat dat erg mooi.

Mooi te combineren

Een prachtige warme grijze kleur welke een mooi en rustig item in je woonkamer zal zijn. Erg mooi op een lichtgrijze bank, dan hou je het rustig. Wil je meer contrast, voeg dan sierkussens toe in wat meer uitgesproken kleuren. Je kunt zelf kiezen of je alleen de hoes wilt of inclusief een goede vulling. De vulling is van 100% diervriendelijke veren. Het kussenhoes is er in drie kleuren: donkergroen, off-white (pebble) en grijs. Goed te combineren met natuurlijke, neutrale kleuren en accessoires. Het gebreide wol geeft het kussen een speels effect.

Kussen grijs, wol

  • Dit grijs kussen is gebreid van 80% wol met 20% polyamide.
  • Formaat: 60 cm bij 40 cm.
  • Kleur: grijs. grey.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
  • Keuze: met of zonder vulling (hollowfill).

vanaf 98,-

1 dag
Kussen grijs, Birmingham

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.