Kussen Premium, grijs, merinowol

Kussen Premium, grijs, merinowol

43.95

Op voorraad

1 dag
kussen grijs merinowol moyha gebreid
Kussen Premium, grijs, merinowol

43.95

  • Grijs
  • 70 x 40 cm
  • Merinowol
  • Moyha
Kleur

Maat kussens

70 x 40 cm

Materiaal

,

Vorm kussens

Grijs kussen, merinowol

Grijs sierkussen gemaakt van mix van 50% merinowol met 50% acryl. De acryl geeft het kussen zijn vorm en stevigheid. Het merino is lekker zacht. Dit kussen heeft een stoere  wat lichte grijze kleur, een stukje lichter dan op de foto. Hij is lekker groot, maar liefst 70 cm lang bij 40 cm breed. Hij is gebreid en heeft mooie ingebreide strepen. Een heerlijk kussen voor op je bank of als mooie decoratie op je bed. De ene kant is geheel in het gebreide strepenpatroon. De andere kant heeft een overslagnaad. Het grijze sierkussen wordt geleverd inclusief vulling (hollowfill gevuld).
Merinowol komt van het merinoschaap. Deze schapen leveren een mooie kwaliteit heerlijk warme en zachte wol.
Het is een heerlijk kussen voor op de bank. Mooi rustig, van uitstekende kwaliteit en heerlijk zacht. Dit grijze kussen heeft een maat van 70 cm bij 40 cm.
Dit wollen kussen is een mooi en rustig item in je woonkamer. Prachtig op een wat lichtere bank, dan komt het grijs mooi uit. Het grijs is mooi warm en neutraal van kleur. Daarom kun je grijs makkelijk combineren met andere kleuren. Hou je het natuurlijk en rustig met grijze tinten en wit. Of combineer je grijs liever met wat drukkere kleuren, waarbij het grijs een neutraal accent toevoegt.
Het sierkussen is van het merk Moyha. Een mooi merk dat wollen kussens en spreien maakt. Het kleurgebruik van Moyha is neutraal, grijstinten, zwart en beige.

Informatie grijs kussen

  • Dit grijze kussen is geweven van 50% merinowol met 50% acryl.
  • Formaat: 70 cm bij 40 cm.
  • Kleur: grijs. Het kussen is lichter grijs dan op de foto.
  • Wordt geleverd inclusief vulling (hollowfill gevuld).
  • Merk: Moyha.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link