Kussen groen, Birmingham

Kussen groen, Birmingham

vanaf 85,-

1 dag
Kussen wol Birmingham
Kussen groen, Birmingham
  • Groen
  • 60 x 40 cm
  • Wol
  • House in Style
Kleur

Maat kussens

60 x 40 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 60 x 40 cm, Zonder binnenkussen

Groen kussen handgebreid

Groen kussen gebreid van wol met een beetje polyamide (voor de stevigheid). Duit mooie groene sierkussen is handgebreid in een stoere grote rechte steek. Daardoor is het een eye-catcher op de bank. De kleur is mooi donkergroen, Wood of ook wel Dark Green genoemd. Gemaakt van 80% wol met 20% polyamide. Het polyamide geeft de wol extra stevigheid. Het kussenhoes is lekker stoer en van prachtige kwaliteit. Hij is langwerpig en de maat is 60 cm breed bij 40 cm lang. Dit langwerpige kussen is van het merk House in Style, een Nederlands merk woontextiel voor op je bed en bank. Voor House in Style is duurzaamheid in combinatie met een hoge kwaliteit erg belangrijk. Alle producten kenmerken zich door het rustige, natuurlijke kleurgebruik.

Ga voor de Urban Jungle look

Het is een heerlijk langwerpig kussen voor op de bank. Dit groene kussen heeft een maat van 60 cm bij 40 cm. Mooi langwerpig dus, en omdat je bank ook in de lengte is staat dat erg mooi. Een prachtige warme donkere groene kleur die een mooi en rustig item in je woonkamer zal zijn. Erg mooi op een lichtgrijze bank, dan hou je het rustig groen, grijzig. Wil je meer contrast, voeg dan sierkussens toe in wat meer uitgesproken groen. Dan creëer je een mooie Urban Jungle look. Je kunt zelf kiezen of je alleen de hoes wilt of inclusief een goede vulling. De vulling is gevuld met 100% diervriendelijke veren. Het groene kussenhoes is er in drie kleuren: donkergroen, off-white (pebble) en grijs.

Wollen groen kussen

  • Dit groene kussen is gebreid van 80% wol met 20% polyamide.
  • Formaat: 60 cm bij 40 cm.
  • Kleur: groen, Wood, Dark Green.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
  • Keuze: met of zonder vulling. De vulling is gevuld met 100% diervriendelijke veren.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link