Kussen groen, Burton, wol

vanaf 38,95

2 werkdagen
kussen groen grijs plaid groen house in style
Kussen groen, Burton, wol

 • Mosgroen
 • 50 x 50 cm
 • Lamswol
 • House in Style

Kleur

Maat kussens

50 x 50 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 50 x 50 cm, Zonder binnenkussen

Groen kussen, wol

Groen sierkussen in een zachte groene tint. Ze noemen deze kleur Moss. Het kussen is geweven van twee draden. De ene draad is mosgroen, de andere draad is off-white. De groene draad is gemaakt van 80% wol met 20% polyamide. Het polyamide zorgt voor stevigheid. De off-white draad is gemaakt van 100% katoen. Zo krijg je een mooi gemêleerd effect.Dit mooie zacht groene sierkussen is vierkant en heeft een maat van 50 cm bij 50 cm. Een mooie maat van gemiddelde grootte die mooi staat op je bank. Nog mooier is dat er ook een bijpassende plaid van is. Samen natuurlijk een schitterende combinatie met luxe uitstraling.

Mix en match met andere kussens

Het is een heerlijk kussen voor op de bank. Mooi rustig in een prachtige tint groen en van uitstekende kwaliteit. Dit groene kussen is een mooi en rustig item in je woonkamer. Prachtig op eigenlijk elke kleur bank. Het groen, kleur moss is mooi zacht en neutraal van kleur. En groen is een fijne kleur om mee te combineren. Dat kun je zowel doen met andere tinten groen, voor een ton-sur-ton effect. Of mix groen juist met andere kleuren.
Dit groene kussenhoes is van het merk is House in Style. Een merk uit Nederland. House in Style produceert al haar producten zelf. De materialen en de productie is zoveel mogelijk duurzaam en ecologisch. De kleuren kenmerken zich door rustige natuurtinten die allemaal goed met elkaar te combineren zijn. De maat is 50 cm bij 50 cm. Je kunt kiezen of je er een vulling bij wilt hebben.

Informatie groen kussen

 • Dit groene kussen is geweven van 80% lamswol met 20% polyamide (de groene draad). De ingeweven witte draad is van 100% katoen.
 • Formaat: 50 cm bij 50 cm.
 • Kleur: groen, Moss.
 • Er is ook een bijpassende groene plaid.
 • Desgewenst zonder of met vulling te bestellen. De vulling is gevuld met 100% diervriendelijke veren.
 • Onderhoud van de hoes: liefst handwas of een wolwas programma.
 • Merk: House in Style.

vanaf 38,95

2 werkdagen
kussen groen grijs plaid groen house in style
Kussen groen, Burton, wol

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.