• Groen
  • 60 x 60 cm
  • Wol
  • Ookinhetpaars
Kleur

Maat kussens

60 x 60 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 50 x 50 cm, Zonder binnenkussen

Groen kussenhoes handgemaakt

Groen kussenhoes. Dit handgemaakte woonkussen heeft op de voorkant 9 verschillende (lime)groene kleurvlakken. Voor dit kussen zijn stevige meubelstoffen gebruikt, zowel nieuwe als oude (ongebruikte) stoffen. Voor de achterkant is gebruik gemaakt van stevige beige meubelstof en hier zit ook de rits weggewerkt voor het binnenkussen. Zo kun je de kussenhoes wassen (liefst wolwas).
Onze kussens worden geleverd zonder binnenkussen.
Het kussenhoes is extra groot, 60 cm bij 60 cm. Naast gebruik op de bank als sier en natuurlijk om lekker tegenaan te zitten kun je ‘m ook uitstekend gebruiken als extra zit plek op de vloer, juist door het XL formaat.

Kussens groen

Met groene woonaccessoires haal je de natuur in huis. Op dit moment is de trend Urban Jungle erg in, prints uit de natuur zoals bladeren en bloemen vind je terug in de woonaccessoires voor je huis. We hebben over deze Urban Jungle trend een leuke blog geschreven, misschien leuk om eens te lezen.
Groen is in huis makkelijk toe te passen, omdat het een rustige uitstraling geeft, zeker kleuren als donkergroen, olijfgroen en zacht pastel groen zijn niet snel overheersend. Ook met groene kussens, en natuurlijk met een groene plaid, geef je je interieur kleur en een extra accent.

Merk: Ookinhetpaars

Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link