Wiegdeken wol Rainbow

Wiegdeken wol Rainbow

49.50

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Multicolor
 • 65 x 90 cm
 • Lamswol
 • Klippan
Kleur

, , , , ,

Maat babydekens

Wiegdekens

Materiaal

Wiegdeken Rainbow

Kleurrijke ledikantdeken met een regenboog aan kleuren. Groen, blauw, paars, rood, oranje en geel. Beide kanten zijn hetzelfde. De wiegdeken wol is van het merk Klippan uit Zweden. Hij is geweven van 100% lamswol en lekker zacht. Klippan wiegdekens zijn altijd gemaakt van ecologische lamswol. Ecologisch betekent dat de wol duurzaam is geproduceerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen tijdens de verwerking van de wol. Het is dus een milieu vriendelijk product.
Heerlijk zoveel kleur, daarmee vrolijk je de babykamer echt op. Deze wiegdeken staat stoer in een wit of houten ledikant. En natuurlijk kun je in het kamertje elke kleur laten terugkomen die je wilt.
Deze Klippan wiegdeken is gemaakt van ecologisch geproduceerde lamswol. Lamswol is heerlijk zacht en warm en het hele jaar door te gebruiken. Niet alleen in de winter maar het hele jaar door, want wol ademt dus het is niet snel te warm.
Gebruik deze wiegdeken niet alleen in de babykamer. Je kunt ‘m namelijk veel veelzijdiger gebruiken. Je kunt ‘m bijvoorbeeld meenemen in de auto. Lekker warm tijdens een lange reis. Maar ook thuis in de woonkamer op de bank komt ie van pas. Even lekker warm onder een dekentje tijdens het lezen van een boekje. En hij is ook superleuk te gebruiken als zacht speelkleedje op de vloer. Of gebruik deze wiegdeken in de maxi cosi. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Zo zie je maar, deze wiegdeken gebruik je zeker niet alleen in de periode dat je kindje in een ledikant slaapt, maar veel langer en vaker. En omdat de kwaliteit zo goed is blijft ie ook mooi.

Wiegdeken wol

 • Kleuren: Groen, blauw, paars, rood, oranje en geel. Rainbow.
 • Afgezet met een stoere festonsteek.
 • Materiaal: lamswol, heerlijk zacht.
 • Formaat: 65 cm bij 90 cm. Mooi formaat voor een wieg maar ook om lekker onder te zitten.
 • Merk: Klippan, een Zweeds merk met eco-keurmerk.
 • Veilig, warm, zacht.
 • Onderhoud: wolwas programma. Praktisch dus.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link