Plaid lamswol: oranje, petrol

Plaid lamswol: oranje, petrol

92,-

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol: oranje
Plaid lamswol: oranje, petrol

92,-

  • Oranje, Petrol
  • 137 x 180 cm
  • Lamswol
  • John Hanly
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Plaid in oranje met petrol

Plaid oranje met petrol. Wat een mooie, warme kleuren heeft deze plaid. Een mooie warme combinatie van oranje met petrol. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en stralen echt warmte uit. De oranje plaid is geweven van 100% lamswol. Lamswol is heerlijk zacht, niet dik, pilt en prikt niet. Daarnaast houdt lamswol goed de warmte vast waardoor deze plaid heerlijk warm is.
De wollen plaid is geweven in Ierland, door John Hanly. John Hanly is een familiebedrijf waar nu de vierde generatie Hanly aan het hoofd staat. Ze maken prachtige wollen plaids in Ierse ruiten en blokken patronen in mooie kleurcombinaties. De afmeting van deze lamswollen plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang. Dit is een ideale maat voor op de bank of over een stoel. Ook kan ie mooi over het voeteneind van je bed, je trekt ‘m er dan bij als het koud wordt. Door de combinatie van kleuren een eye-catcher in je interieur. Al met al een heerlijke plaid voor op de bank en prachtig in je interieur.

Wollen plaid, het onderhoud

Lamswol is een natuurproduct en wordt gemaakt van de eerste wol die lammeren maken. Een natuurlijke eigenschap van lamswol is dat het vuil afstoot. Daardoor wordt een lamswollen plaid niet snel vies. Natuurlijk, als er wat over heen gaat dan moet ie gereinigd worden. Dan kun je ‘m het beste laten stomen dan blijft ie het mooist. Verder kun je de plaid af en toe even buiten hangen, dan is ie weer heerlijk fris en heb je verder geen onderhoud aan je plaid.
Uiteraard wordt de wol diervriendelijk geproduceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol: oranje, petrol” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link