Plaid wol: fuchsia roze, illusion

Plaid wol: fuchsia roze, illusion

85,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Fuchsiaroze
 • 150 x 180 cm
 • Wol
 • Tweedmill Textiles
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Roze plaid

Plaid in de kleur warm donker roze. Fuchsia. Deze roze tint is geweven samen met grijs. Het roze is warm en diep fuchsia roze en de combinatie met grijs is erg mooi. Deze roze plaid is geweven van 100% pure wol. Hij heeft een ingeweven patroon, deze noemen ze in Engeland Illusion. Het roze is een prachtige warme en lekker opvallende tint voor op de bank. Het grijs is een mooie combinatie. Het patroon is klein en geeft de woondeken een prachtige uitstraling.

Deze wollen plaid heeft een maat van 150 cm breed bij 183 cm lang. Een fijne maat voor op de bank. Je gebruikt ‘m om over je heen te trekken zodat je het lekker warm hebt. Gebruik je je plaid niet, hang ‘m dan mooi over de leuning of drapeer ‘m over je bank. Zo geeft deze warm roze plaid je bank een mooi kleur accent. De rode plaid heeft een zacht en warm uiterlijk door de mooie combinatie van het rood met het ingeweven wolwit.
Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles. Hij is lekker dik geweven, valt soepel en is heerlijk warm.

Wollen plaid in fuchsia

 • Formaat van deze woonplaid is 150 cm breed en 183 cm lang.
 • Merk: Tweedmill Textiles uit Engeland.
 • Materiaal: 100% pure wol.
 • Patroon: ingeweven patroon. Illusion.
 • De kleur is fuchisa roze met grijs. Kleur: Silver & Grape.
 • De franjes zijn grijs.
 • Al onze roze plaids.

Onderhoud plaid van wol

Je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Dus je plaid wordt niet snel vuil. Het is het beste om ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link