Plaid wol: rood-steenoranje, blauw, oker

Plaid wol: rood-steenoranje, blauw, oker

74,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Rood
  • 137 x 180 cm
  • Wol
  • John Hanly
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Plaid rood/steenoranje, blauw, oker

Roodoranje plaid. Mooie wollen plaid in de warme kleuren: rood-oranje, grijsblauw, wat oker, wit en een dun streepje groen. Deze rood oranje plaid is heerlijk dik en voelt aan als zo’n deken van vroeger.
De maat is 137 cm breed bij 182 cm lang. Dat is een hele fijne maat voor op de bank. Trek je wollen plaid lekker over je heen en je hebt het nooit meer koud. Heerlijk behaaglijk
Door de kleuren en het ruitenpatroon heeft ie een wat retro uitstraling. Terug naar vroeger. Maar ook weer helemaal van deze tijd met zo’n duurzaam product.
Deze plaid geeft je veel warmte. Wol isoleert goed maar ademt ook altijd. Daarom is het zo prettig om je heen te hebben. Hij is ook lekker dik.

De plaid is traditioneel geweven in Ierland in een familiebedrijf van al 4 generaties. John Hanly.
Deze warme pure wollen plaid is 137 cm breed bij 182 cm lang. Ideaal voor op de bank. Lekker zachte kwaliteit en mooi dik. Pure wol. Gewicht 730 gram.
Merk: John Hanly.
Deze plaid wordt gratis naar je verzonden!

Rood oranje plaid in huis

O, wat een zonnige warmte met oranje en rood in je huis. Oranje is een goede kleur om te gebruiken in huis, zeker omdat we van die lange grijze periodes in het weer kunnen hebben. Dan geeft je huis je meteen warmte bij binnenkomst met al die mooie roodoranje tinten bij elkaar. Combineer daarvoor verschillende woonaccessoires in het oranje met elkaar. Dus combineer je oranjerode plaid met een vloerkleed met oranje er in. Of laat de kleur terugkomen in een groepje vaasjes. Geef je huis warmte, kleur en gezelligheid met oranje en rood!

Onderhoud van je wollen plaid

Deze plaid is geweven van 100% wol. Wol is een natuur product. Van nature heeft wol een vuil afstotende eigenschap. Je hebt daarom dus vrijwel geen onderhoud aan deze wollen plaid. Het beste is om ‘m af en toe buiten te laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je ‘m laten stomen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link