Tafelkleed wit met grijs randje, linnen/katoen, Felice

vanaf 150,-

2 werkdagen
tafelkleed linnen house in style felice grijs
Tafelkleed wit met grijs randje, linnen/katoen, Felice

 • Wit, Grijs
 • 2 maten
 • Linnen
 • House in Style

Afmetingen N/B
Kleur

Materiaal

Merk

Maat tafelkleed

150 x 290 cm, 150 x 350 cm

Tafelkleed wit met afgewerkt randje in kleur grijs

Wit tafelkleed afgewerkt met een festonsteek randje in de kleur grijs. Met dit prachtige tafelkleed creëer je een mooie aangeklede tafel. Het voordeel van een wit tafelkleed is dat elke kleur servies er prachtig op staat. Met zo’n neutraal tafellaken doe je dus erg lang want je haalt ‘m elke keer weer tevoorschijn bij een etentje. Voor vrienden, met kerst, voor binnen en buiten, het is heerlijk eten van een prachtig mooi tafelkleed. Hij is gemaakt van 100% linnen dus hij heeft die prachtige wat gekreukte linnenlook. Linnen geeft die prachtige, beetje nonchalante, look die linnen geeft, luxe, natuurlijk en luchtig.

Dit tafelkleed heet Felice en is verkrijgbaar in twee variaties, met een zandkleurig randje of met een grijs randje. Hij is verkrijgbaar in twee maten, zodat er altijd een maat bij zit die voor jouw lengte tafel geschikt is. Hij is van het merk House in Style. Dit is een Nederlands merk met prachtige producten in rustig kleurgebruik, duurzaam geproduceerd en van de beste materialen.

Verkrijgbaar in twee maten:

 • 150 cm breed bij 290 cm lang.
 • 150 cm breed en 350 cm lang.

Wit tafelkleed met grijs randje

 • Kleur: wit, White. Festonsteek randje: grijs.
 • Patroon: effen.
 • Materiaal: 100% gewassen linnen (168 g/m2).
 • Onderhoud: het tafelkleed kan worden gewassen op maximaal 40°C. Gebruik niet te veel wasmiddel en bij voorkeur een vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel. Drogen in de droogtrommel bij lage temperatuur. Het gewassen linnen is zacht en wordt na elke wasbeurt alleen maar zachter. Linnen heeft een licht kreuk effect.
 • Merk: House in Style.
 • Type: Felice.

vanaf 150,-

2 werkdagen
tafelkleed linnen house in style felice grijs
Tafelkleed wit met grijs randje, linnen/katoen, Felice

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.