Top 6 blogs 2016

blog top 6 meest gelezen blogs

De meest gelezen blogs van 2016, onze top 6

Het is 2017. Allereerst wil ik jullie een heel gezond gelukkig, kleurrijk en warm 2017 wensen.
De periode rondom de jaarwisseling is traditioneel die van lijstjes. De beste…, de mooiste, de meest ontroerende….etc. Wij doen natuurlijk mee en keken welke 6 blogs het afgelopen jaar het meest zijn gelezen. 6 blogs, ja waarom niet, 2016, 6 blogs, volkomen arbitrair gekozen. Dus goed, hierbij dan het lijstje: welke 6 blogs werden er in 2016 het meest gelezen:

1. Plaids uit Ierland van John Hanly

Met stip op nummer 1 staat de blog over de geschiedenis van John Hanly, het familiebedrijf uit Ierland. Onze eerste serie plaids kwam van deze Ierse weverij en nog steeds zijn de plaids de populairste plaids uit ons assortiment. Daarom is het ook zo leuk om te zien dat de blog met achtergrondinformatie over de John Hanly plaids ook zo goed gelezen is. De blog vertelt over de 4 generaties Hanly die in Ierland al meer dan een eeuw een prachtige weverij hebben. Wij hebben vier series plaids van dit Ierse merk: mohair, lamswol, pure wol en sinds dit jaar ook cashmere plaids.

blog plaids van John Hanly

2. Kerst in huis

Anne-Fleur is sinds eind 2016 één van onze vaste gastbloggers. Ik ben superblij met haar. Ze schrijft superleuke blogs en maakt daarbij ook prachtige foto’s. Anne-Fleur heeft een mooi jaren 30 appartement die ze met kerst altijd extra gezellig en sfeervol maakt. Vol met prachtige kerstdecoratie, leuke vondsten en in haar eigen stijl met veel grijstinten en roze. Neem dus snel een kijkje op haar kerst blog.

blog kerst in huis

3. Wollen dekens, de trend van 2016

Ik zie het in de shop, ik hoor het op markten, mensen willen steeds meer terug naar een wollen deken voor op bed. Wol is een natuur product. Het houdt je goed warm en ademt, daardoor wordt het nooit te warm. Niet gek dus om weer onder een wollen deken te slapen. Lees er alles over op onze blog over wollen dekens, de trend van 2016.

blog wollen dekens trend 2016

4. Urban Jungle

Ik ben, naast paars gek op groen. Komt vast omdat ik bioloog ben:-). Veel planten in huis, en natuurlijk wat groene woonaccessoires zoals groene kussens met botanische dessins. Aan een behang met een botanisch patroon heb ik me nog niet gewaagd, maar een Ixxi met bloemen of planten: I like. Op nummer 4 onze blog over de trend Urban Jungle.

blog urban jungle interieur

5. Slapen onder een wollen deken

Nog een blog over de wollen dekens. Deze blog gaat vooral over de wollen dekens van het Deense bedrijf Silkeborg Uldspinderi. De dekens zijn van Scandinavische wol, voor een eenpersoons of tweepersoonsbed en heerlijk dik. De blog wollen dekens staat dus op nummer 5 in ons lijstje.

blog slapen onder een wollen deken

6. Huis in kerstsfeer

Twee blogs over kerst in huis. Niet gek want kerst is echt een periode om los te gaan met de inrichting van je huis. Deze blog is geschreven door onze gastblogger Sanne van Wilgenburg. We kregen vooral veel reacties op het prachtige groene stoeltje in haar huis. Niet alleen met kerst maar het hele jaar mooi.

blog huis in kerstsfeer
Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.