Plaid oranje, alpacawol wol, Dashes

Plaid oranje, alpacawol wol, Dashes

195,-

Op voorraad

4 dagen
plaid oranje alpaca wol silkeborg orange rose
Plaid oranje, alpacawol wol, Dashes

195,-

  • Oranje
  • 130 x 190 cm
  • Alpaca, Merino
  • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Maat plaids

Materiaal

,

Plaid oranje van alpacawol & merinowol

Oranje plaid geweven van 50% alpacawol en 50% fijne merinowol. Deze plaid is van prachtige kwaliteit en heel erg zacht. Deze oranje plaid heeft een mooi patroon met balkjes en heet Dashes. Dashes is verkrijgbaar in drie kleurstellingen. De naam Dashes verwijst naar de eenvoudige geometrische vormen die worden gedraaid en gespiegeld zodat ze een levendig en levendig oppervlak creëren. Het patroon heeft een uniform ritme maar is toch verrassend en een beetje onlogisch.
De kleur is oranje, een warmoranje tint, niet te fel, in twee tinten oranje. De plaid valt heerlijk soepel. De warme oranje kleur geeft je bank een mooi effect. Oranje is mooi te combineren met andere warme tinten zoals rood of geel. Wil je het wat rustiger combineer deze oranje tinten dan met beige of bruin. Ook met grijs is oranje een mooie combinatie. Samen met wat mooie kussens maak je van jouw bank een plaatje die zo in een tijdschrift of op Instagram kan ;-).
Alpacawol is een zeer luxe wol soort. Deze wol is ook erg zacht en prikt niet. Omdat alpaca wol erg duur is, is deze plaid geweven van alpaca wol samen met merinowol. Dan nog is de prijs natuurlijk behoorlijk, maar dan heb je ook een luxe product waar je erg lang mee doet. De maat van deze deken is 130 cm breed en 190 cm lang. Een mooie maat voor op je bank. Je past er goed onder en gebruik je ‘m niet, hang ‘m dan mooi over de leuning van je bank.
Deze oranje woonplaid heeft een mooie warme kleur en een geweldig geometrisch patroon. Hij is geweven in een Deense weverij Silkeborg Uldspinderi. Een weverij waarin prachtige wollen producten worden gemaakt. Hij wordt rechtstreeks vanuit Denemarken verzonden dus vandaar dat de levertijd wat langer is (ongeveer 4 dagen).

Oranje plaid

  • Kleur: twee tinten oranje.
  • Formaat: 130 cm bij 190 cm. Een mooie maat voor een plaid voor over je bank.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Serie: Dashes. Verkrijgbaar in drie kleurstellingen.
  • Materiaal: 50% alpacawol en 50% fijne merinowol.
  • Kijk hier voor alle oranje plaids.

Onderhoud van een wollen plaid

Een wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan laten stomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid oranje, alpacawol wol, Dashes” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link