Deken wol: grijs visgraat 2 persoonsbed

Deken wol: grijs visgraat 2 persoonsbed

149.50

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Grijs
 • 260 x 220 cm
 • Wol
 • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Materiaal

Maat dekens & spreien

2-persoons

Maat plaids

Wollen deken XL grijs visgraat

Wollen deken voor een tweepersoonsbed. Deze grote deken is geweven van Scandinavische wol en is lichtgrijs en geweven in een visgraat. Het lichtgrijs is geweven samen met offwhite ofwel wolwit. De franjes zijn ook wolwit. Deze wollen deken is heerlijk dik, supergroot, 220 cm breed bij 260 cm lang en dus heel geschikt voor op een tweepersoonsbed.
Heb je het snel koud? Hou je van de warmte van wol? Dan komt deze heerlijke wollen deken goed van pas. Leg je wollen deken in de zomer en lente dubbel gevouwen over het voeteneind en leg hem in de herfst en winter heerlijk over je hele dekbed heen.
Een wollen deken geeft je veel warmte. En steeds meer mensen gaan weer terug naar, net als vroeger, slapen onder een echte deken. Wol is een natuurproduct en heeft de eigenschappen dat het je warm houdt. Maar een wollen deken ademt ook waardoor je het nooit te warm krijgt. Een wollen deken geeft behaaglijke warmte, je gaat hierdoor niet zweten zoals onder een dekbed wel vaak gebeurt.
De mooie natuurtinten van deze deken geven je slaapkamer een rustige Scandinavische sfeer. Hij is van het Deense merk Silkeborg Uldspinderi.
Een goede wollen deken gaat je leven lang mee, kies je voor deze neutrale kleurcombinatie dan past de deken altijd in jouw slaapkamer.
Een groot voordeel van deze wollen deken is dat deze deken gewoon in de wasmachine (koud wolwas programma) kan. Al is het buiten hangen van een wollen deken vaak genoeg om hem lekker fris te houden.

Deken wol tweepersoonsbed

 • Kleur: grijs in visgraat met wolwit.
 • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot en daardoor geschikt als deken op een tweepersoonsbed.
 • Ook goed te gebruiken als sprei. Een mooie aankleding van je slaapkamer.
 • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
 • Materiaal: 100% Scandinavische wol. Superdikke deken en heerlijk warm.
 • Kan in de wolwas. Erg praktisch dus. Maar wol is vuil afstotend dus af en toe even uithangen is in principe voldoende. Net zoals je met je dekbed doet dus eigenlijk.
 • Al onze wollen dekens.

Onderhoud van een wollen deken

Wol is van nature vuil afstotend. Je wollen deken wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan ie in de koude wolwas.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link