Deken wol: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed

Deken wol: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed

149.50

Op voorraad

1 dag
Deken wol: twee kleuren grijs
Deken wol: twee kleuren grijs, 2 persoonsbed

149.50

  • Grijs
  • 260 x 220 cm
  • Wol
  • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Materiaal

Maat dekens & spreien

2-persoons

Maat plaids

Wollen deken twee kleuren grijs

Grijze deken voor op een tweepersoons bed. Deze wollen deken is geweven van Scandinavische wol, heerlijk warm en dik. Het patroon is net een schilderij met lijst: een grijs binnenstuk met daaromheen een donkerder grijze rand.
Deze fijne wollen deken is super groot, hij past makkelijk over een tweepersoonsbed. Hij is maar liefst 220 cm breed en 260 cm lang. Dus je kunt m goed gebruiken als heerlijke warme deken, net als vroeger. Veel mensen slapen graag weer onder een deken in plaats van een dekbed. Maar ook heerlijk over je dekbed als extra warmte in de winter. Deze grijze wollen deken is daarvoor ideaal.
De kleuren van deze extra grote wollen deken zijn licht grijs (binnenste stuk) met donkergrijs/antraciet in de buitenrand. Het voordeel van deze neutrale kleurstelling is dat ie in elke slaapkamer past. Wil je je slaapkamer een keer veranderen, deze heerlijke tweepersoons deken past er dan nog steeds bij. Hij is geweven van Scandinavische wol, een natuurproduct.
Dekens die groot genoeg zijn om over een tweepersoonsbed te passen zijn moeilijk te vinden. De huidige weefmachines hebben een bepaalde breedte en dat is te smal voor een deken voor een tweepersoonsbed. Wollen dekens worden daarom bijna niet meer gemaakt. Dit tweepersoons formaat wollen deken is dus tegenwoordig echt een uitzondering.

Deken wol grijs

  • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot en past daarom op een tweepersoonsbed.
  • Onderhoud: even uithangen, indien nodig kan ie in de wolwas.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Patroon: lichtgrijs middenstuk, donkerder grijs buitenrand.
  • Het materiaal is 100% Scandinavische wol.

Het wassen van je wollen deken

Je wollen deken wordt niet snel vuil. Wol heeft namelijk van nature vuil afstotende eigenschappen. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Wat je dus ook met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan deze grijze deken gewoon in de wasmachine (wolwas).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link