Plaid lamswol Shimmer: donkergroen

Plaid lamswol Shimmer: donkergroen

76.50

Op voorraad

1 dag
plaid donkergroen lamswol klippan
Plaid lamswol Shimmer: donkergroen

76.50

 • Donkergroen
 • 130 x 200 cm
 • Lamswol
 • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Donkergroene plaid van lamswol

Prachtige Klippan donkergroene plaid geweven van lekkere dikke lamswol. Een mooie kleur diep donkergroen. Geweven met drie verschillende draden. Je ziet de draden naast elkaar lopen als je van dichtbij kijkt. Donkergroen, iets lichter donkergroen en een beetje wolwit. Deze drie kleuren zie je ook goed terug in de franjes. Heel mooi en anders dan bij andere plaids want normaal zijn de franjes wit. Deze manier van weven geeft de plaid een gemêleerd uiterlijk wat ‘m erg levendig maakt van kleur. Deze plaid van Klippan is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De kleur is mooi donkergroen met een dun streepjes patroon.
De lamswol is eco-wol. De ecologische productie betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook staat het dierenwelzijn in een hoog vaandel.
Deze lekkere woondeken heeft een mooie warme donkergroene kleur. Dat geeft je interieur veel warmte. Het groen is erg warm, ideaal voor dit seizoen. Combineer donkergroen met bijvoorbeeld grijs, dan springt het groen er mooi uit. Groen staat ook mooi met (oker)geel, of rood. Deze donkergroene plaid is van het merk Klippan. Een Klippan deken is een aanwinst voor je interieur.

Wollen plaid in donkergroen

 • Formaat van deze Klippan plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
 • Materiaal: 100% eco-lamswol.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: donkergroen.
 • Patroon: Shimmer, een ingeweven streepje. Drie kleuren die naast elkaar zijn geweven: donkergroen, lichter donkergroen en wolwit.
 • Bijzonder: de franjes zijn niet wit zoals normaal maar in de kleur van de plaid dus gemêleerd.
 • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je lamswollen plaid?

Lamswollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze groene plaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link