Plaid Devon, donkergroen, alpaca, wol, acryl

Plaid Devon, donkergroen, alpaca, wol, acryl

230,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Groen
  • 130 x 240 cm
  • Wol
  • House in Style
Kleur

Maat plaids

Materiaal

, ,

Groene plaid van wol

Donkergroene plaid. Prachtige gebreide groene plaid in ribbel patroon.  Deze heerlijke wollen groene plaid staat geweldig op je bank door zijn mooie,warme kleur. Hij is heerlijk groot, maar liefst 240 cm lang en 130 cm breed. Daardoor kun je ‘m ook goed als sprei over je bed gebruiken, zeker over een eenpersoonsbed.
Het materiaal is:80% wol en 20% polyamide.
Deze donkergroene plaid heeft een mooi uiterlijk door de gebreide steek die goed zichtbaar is. De kleur is mooi warm donkergroen, Wood. Het is een warme en neutrale kleur die goed combineert met allerlei andere kleuren groen en is ook erg mooi is in een rustige woonkamer met veel wit, wat zwart of met hout tinten.
Een mooi item in je woonkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Je kruipt er lekker onder als het wat koud is. Deze groene plaid is geweven van alpacawol, schapenwol en acryl. Door de wol is ie heerlijk warm. Op je bed gebruik je ‘m als extra deken. Heerlijk warm.
Van het Nederlandse merk House in Style.
Deze gebreide plaid is gemaakt van 25% alpacawol, 25% schapenwol, en 50% acryl. Het acryl zorgt voor stevigheid en dat het pluizen wordt tegen gegaan.

Informatie donkergroene plaid

  • Deze donkergroene plaid is geweven van 80% wol en 20% polyamde. De polyamide zorgt voor extra stevigheid.
  • Formaat: 130 cm breed en 240 cm lang.
  • Kleur: groen, Wood.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link