Plaid lamswol: beige ruiten

89,-

Op voorraad

1 dag
  • Beige,
  • 137 x 180 cm
  • Lamswol
  • John Hanly
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Plaid beige lamswol

Deze lamswollen plaid past perfect in ieder interieur. De plaid is beige van kleur geweven samen met wit, zwart en rood. Ze noemen dit de Camel of Merrick ruit. Echt een klassieker. Door dit rustige kleurgebruik is deze woonplaid goed te combineren met veel kleuren en stijlen, maar misstaat natuurlijk helemaal niet in een echt klassiek interieur. Maar ook in een modern interieur geeft deze ruit juist een leuke twist en is ie dan zeker niet meer standaard te noemen.

Het patroon van blokjes met streepjes erdoorheen geeft deze plaid ook nog eens een mooie en rustige uitstraling. Deze wollen plaid is van het merk John Hanly, een familiebedrijf uit Ierland. De lamswol is vrij dun geweven en is heerlijk zacht. Daardoor sla je deze woonplaid om je heen alsof het een sjaal betreft. Zo hou je jezelf lekker warm als je op de bank zit. En gebruik je ‘m niet, drapeer je beige plaid dan mooi over de leuning van je bank.
De maat van deze wollen plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang. Dat is een fijne maat voor op de bank. Je past er helemaal onder, zelfs met z’n tweeën en gebruik je m niet is ie opgevouwen mooi in een hoek over over de leuning. Dit formaat plaid is ook fijn om te gebruiken op het voeteneinde van je bed. Een wollen woonplaid geeft natuurlijke warmte af, fijn in de koude winter, maar ook heerlijk op een koele zomeravond.
Deze stijlvolle plaid is ook prachtig op het bed van een stoere jongenskamer of een romantische meisjeskamer.

Informatie beige lamswollen plaid

  • De afmeting van deze plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang, een ideale maat voor op de bank of het voeteneind van het bed.
  • Kleuren: beige met wat zwart, rood en wit.
  • Merk: John Hanly een familiebedrijf uit Ierland van al vier generaties.
  • Materiaal: lamswol.
  • De productie van de wol is diervriendelijk.

Informatie over lamswol en het onderhoud

Lamswol is heerlijk warm in de winter. Maar ook in de zomer als het wat afkoelt is een lamswollen plaid heerlijk om even om te slaan.
Lamswol is niet alleen warm maar ook vuil afstotend. Je hebt dus weinig onderhoud aan je lamswollen plaid. Je kunt ‘m het beste af en toe even (buiten) laten luchten is voldoende. Mocht ie toch een keer echt vuil worden dan laten stomen. Zo heb je het langst plezier van je plaid.