Sprei crème, Wave Cream (250-260 cm)

Sprei crème, Wave Cream (250-260 cm)

70,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Crème
  • 260 x 250 cm
  • Micropercal
  • Royal Textile
Kleur

Materiaal

Merk

Maat dekens & spreien

Lits-jumeaux

Sprei crème

Sprei in de kleur crème of beige. Een mooie zachte en neutrale kleur. Deze bedsprei heeft een ingeweven golfjes patroon, het lijken gebreide kabels. Heerlijke chique sprei voor op je bed. Deze crème sprei is zo groot dat ie makkelijk op elke maat bed past. De maat is: Tweepersoonsbed of lits-jumeaux: 260 cm bij 250 cm. Extra groot en past dus over een tweepersoonsbed, normale maat, lits jumeaux of extra breed. Wordt geleverd met twee kussenslopen.

Deze sprei crème is gemaakt van micropercal en heeft een velvet uiterlijk. Hij glimt dus een beetje.
Een mooi item in je slaapkamer en zo’n sprei is natuurlijk ook erg praktisch. Als zomerse deken met alleen een laken eronder en je komt een warme zomer wel door. Een dekbed kan zo lang in de opslag. Jij slaapt heerlijk. En het hele jaar door gebruik je ‘m als sprei om je slaapkamer mooi aan te kleden. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimde en gezellige sfeer.
Deze royale sprei heeft een mooi ingeweven patroon van rijen kabels. De randen zijn netjes afgezet met een bies. Door de warme kleur beige een prachtig item in je slaapkamer. Mooi en decoratief.
Hij wordt geleverd met twee kussenslopen van 60 cm bij 70 cm.

Sprei voor je bed

  • Deze sprei is geweven van micropercal velvet.
  • Formaat: 260 cm bij 250 cm.
  • Kleur: crème, beige.
  • Patroon: ingeweven kabels of golfjes.
  • Wordt geleverd met 2 kussenslopen van 60 cm bij 70 cm.
  • Wassen bij 40 graden.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link