Sprei, grijs, Burton, wol

Sprei, grijs, Burton, wol

135,-

Op voorraad

2 werkdagen
kussen grijs wol house in style plaid
Sprei, grijs, Burton, wol

135,-

  • Lichtgrijs
  • 130 x 240 cm
  • Wol
  • House in Style
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Grijze sprei of plaid

Grijze sprei of plaid. Prachtige grijze sprei in een lekker ruime maat van 140 cm breed bij 260 cm lang. Door de lange lengte kan ie mooi als sprei op bed. Daarnaast kun je ‘m natuurlijk ook gebruiken als extra lange plaid op je bank. Deze grijze sprei heeft een gemêleerd uiterlijk. Het mooie gemêleerde uiterlijk komt door het gebruik van twee draden tijdens het weven. De ene draad is grijs, de andere off-white. De grijze draad is gemaakt van 80% lamswol met 20% polyamide. De witte draad is van 100% katoen. Deze heerlijke wollen katoenen grijze plaid staat geweldig op je bank. Hij is heerlijk groot, maar liefst 140 cm breed en 160 cm lang. Daardoor kun je ‘m ook goed over je bed gebruiken. Over een eenpersoonsbed zelfs helemaal als sprei.
Hij is van het merk House in Style. Dit merk komt uit Nederland en alles wordt ook in eigen land gemaakt. House in Style vindt duurzaamheid en kwaliteit van hun producten erg belangrijk. Alle woontextiel wordt zorgvuldig gemaakt en altijd in de mooiste tinten.
Deze grijze sprei of woonplaid heeft een prachtig uiterlijk en een zachte lichtgrijze tint. Door de twee draden in verschillende kleuren is ie mooi levendig. De kleur is mooi zacht grijs. Het is een vergrijsde, rustige kleur. Staat geweldig in een huis met veel natuurtinten, samen met andere tinten grijs of in combinatie met een fellere kleur. zer is ook een bijpassend kussen.
Een mooi item in je slaapkamer of woonkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Je kruipt er lekker onder als het wat koud is of gebruikt ‘m niet alleen als sprei maar als extra laagje op je bed in de winter. Door de wol is ie heerlijk warm. Het polyamide zorgt voor stevigheid en dat het pluizen wordt tegen gegaan.

Informatie grijze sprei lamswol, katoen

  • Deze grijze sprei of plaid is geweven van 80% lamswol met 20% polyamide (groene draad) en 100% katoen (witte draad).
  • Formaat: 140 cm breed en 260 cm lang.
  • Kleur: grijs, Light Grey.
  • Er is ook een bijpassend grijs kussen.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link