• Blauw
  • 137 x 180 cm
  • Lamswol
  • John Hanly
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid in blauw met ruiten

Blauwe plaid met ruitenpatroon. De kleuren zijn donkerblauw, wat wit en wat beige en dunne rode lijnen. Door de weving krijg je verschillende gekleurde blokken Effen blauw afgewisseld met strepen en blokjes. Een mooie combinatie, levendig maar oogt wel rustig. Zeker geen drukke plaid. De mooie woonplaid is geweven van 100% lamswol. Hij is niet al te dik en je slaat ‘m dus zo als een sjaal of stola om je heen. Hij is ook heerlijk soepel. Lekker op de bank met z’n warme wollen plaid, dan krijg je het zeker niet koud. Deze wollen plaid is geweven door John Hanly, een familiebedrijf in Ierland van al vier generaties. De grootte van de plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang. Dit is een ideale maat voor op de bank of op bed aan het voeteneind.
Deze plaid is geweven van superzachte en uitstekende kwaliteit die niet pilt of kriebelt.
Deze blauwe plaid staat erg mooi in een rustig interieur met veel wit en houten meubels of een houten vloer. Combineer ‘m met woonaccessoires waarin het blauwe terugkomt en je creëert een prachtig geheel. Ook is het erg mooi om ‘m te combineren met andere schakeringen blauw of laat het rode lijntje terugkomen in je interieur.
Een fijne wollen bank plaid waar je jarenlang plezier van hebt. Krijg je het wat kil sla ‘m dan lekker om je heen.  Heerlijk zacht en warm en behaaglijk. Met een plaid op de bank heb je het nooit meer koud. Daarnaast is het een mooi accent als je ‘m niet gebruikt. Drapeer ‘m over je bank of hang ‘m netjes over de leuning.
Een plaid van John Hanly staat voor kwaliteit, gebruik van diervriendelijk geproduceerde wol en vier generaties vakmanschap.

Informatie plaid bank blauw

  • Geweven van 100% lamswol. Lamswol is lekker zacht en is vuil afstotend, vormvast en duurzaam.
  • Afmeting: 137 cm breed en 180 cm lang. Een ideale maat voor de bank. Je past er helemaal onder en opgevouwen neemt ie niet te veel plaats in.
  • Merk: John Hanly een mooi familiebedrijf uit Ierland.

Hoe onderhoud ik mijn lamswollen plaid?

Wol stoot het vuil af, je hebt dus weinig onderhoud aan je bank plaid. Laat de woonplaid af en toe even buiten luchten, dat is voldoende! Mocht het echt nodig zijn, dan is het het beste om de plaid te laten stomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol: blauw, ruiten” te beoordelen